Haberler

Lucescu Galibiyet Sonrası Konuştu: Oyun Yapısı Gelecek Adına Umut Verdi

Güncelleme:

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İrlanda karşısında elde edilen galibiyetin ardından takımdan çok umutlandığını söyledi.

''GELECEK İÇİN BANA UMUT VERDİ''

Çok disiplinli bir oyun ortaya koyduklarını belirten Lucescu, ''Önemli bir zaferdi bizim için. İyi organize olduk, şutları atabildik. İkinci yarıda oyuncular değişince biraz ritim değişikliği oldu tabi. Gelecek için bana umut veren bir oyun yapısı ortaya koyduk. Ortaya koyduğumuz oyun organizasyonu beni umutandırdı. Bu sefer daha disiplinliydik. Herkes kendi bölgesini iyi savundu.'' dedi.

''OYUNU İYİ KONTROL ETTİK''

Rakibin çok sert oynadığını ama buna rağmen iyi cevap verdiklerini belirten tecrübeli teknik direktör, ''Oyunu daha iyi kontrol ettik. Fiziksel olarak güçlü bir rakibe karşı oynadık. Her şekilde savaştılar. Bazı oyun kurallarının üstünde daha sert bir şekilde bunu yaptılar.'' şeklinde konuştu.

''SADECE 3 GÜNÜMÜZ VAR''

Karadağ maçına hazırlanmak için sadece 3 günleri olduğunu söyleyen Rumen teknik adam, ''Giren oyuncular, oynayan oyuncular adına çok mutluyum. Karadağ da çok iyi bir ekip ve o maça hazırlanmak için 3 günümüz var.'' sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Karadağ Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (5)

zaman:

milli takımda kaliteli genç oyuncular var ama tecrübe yok tecrübeli topçularda da karakter yok bu adama zaman lazım . ölmezse eğer milli takımı bir iki seneye toplar

2
0
yanıtYanıtla
Duygusal insan:

Mircea lucescu ve futbolcular çok çalışmalıdır

1
1
yanıtYanıtla
Yanik Ahmet:

Birisi hocanin turk olmasi yazmis.cok iyi bildiginiz icin dunyada kazanacak kupa birakmadiniz be tabii

2
0
yanıtYanıtla
el turko:

bende genç olarak gelecekten umutsuzmumm neden hayat eskisinden daha zorr vergiler kdv ötv zamlar derkenn işçi adamın elinde bes kurus kalmıyor bu parayla napyıımm 3 cocukmu yapayımm karıyamı bakayımm

2
0
yanıtYanıtla
lucescu:

gelecekten umutluyum aldığım parayla sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title