Haberler

    Antalya'da Dev Pankart

    Maçın seramonisi sonrasında Türkiye’nin EURO 2024 adaylığı sloganı olan ‘Share Together-Birlikte Paylaşalım’ın yazılı olduğu dev pankart Antalya Stadyumu tribünlerinde açıldı.

    Maçın seramonisi sonrasında Türkiye'nin EURO 2024 adaylığı sloganı olan 'Share Together-Birlikte Paylaşalım'ın yazılı olduğu dev pankart Antalya Stadyumu tribünlerinde açıldı.

    Rakip Karadağ

    Maçın ardından hafta sonu hazırlıklarına Antalya'da devam edecek olan ay-yıldızlı futbolcular pazartesi günü Karadağ'a geçecek. Aynı gün Teknik Direktör Lucescu ve aday kadrodan bir oyuncu, maçın oynanacağı Podgorica Şehir Stadyumu'nda 18.30'da basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, Karadağ mücadelesinin hazırlıklarını ise 19.00'da yapacağı idmanla tamamlayacak.

    2: İrlanda Cumhuriyeti karşısında galibiyeti getiren golü ağlara yollayan Mehmet Topal, milli formayla 2. kez fileleri havalandırdı. Topal, ilk golünü 2016'da Karadağ ile oynanan özel maçta atmıştı.

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Topal Karadağ Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title