Haberler

    Yarı Maratonda Kendinle Yarış!

    Vodafone İstanbul Yarı Maratonu ‘kendinle yarış’ temasıyla 8 Nisan Pazar günü yapılacak. Organizasyona 50’den fazla ülkeden 8 bin çipli sporcu kaydolurken, 16 erkek, 16 kadın elit atlet de mücadele edecek.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından 8 Nisan 2018 Pazar günü koşulacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nun tanıtım toplantısı dün yapıldı.
    Etkinliğe İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Spor İstanbul Genel Müdürü Yakup Güler, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy katılıdı. Bu yılki tema ise 'kendinle yarış' olarak belirlendi.
    Maratonun, İstanbul'un tanıtımı ve halkın sporla buluşması adına fırsat olduğunu belirten İBB Başkanı Uysal, "Maratonun ilk on organizasyon içine girmesi sevindirici, ama spor yapan halk bakımından ilk 10'a giriyor muyuz, onu da düşünmek lazım. Halkımız sporla buluşursa istediğimizi başarmış oluruz" dedi.
    Spor İstanbul Genel Müdürü Yakup Güler ise şöyle konuştu: "50'den fazla ülkeden 8 bin çipli sporcu yarışacak. Organizasyonda 16 erkek, 16 kadın 32 elit atlet boy gösterecek. Kayıtları kaçıranlar, 6-7 Nisan'da yapılacak fuarda geç kayıt imkanından yararlanabilecek. Bu yılki hedef, bir saatin altına inmek."
    Son olarak sözü alan Aksoy da "İstanbul'un marka değerini ve ülkemizdeki spor sevgisini önemsiyoruz. Maraton hem şehrin gelişimine hem ekonomisine katkı sağlıyor. Herkesi, sağlıklı kalmaları için Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda sadece kendileriyle yarışmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mevlüt Uysal Yakup Güler Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title