Haberler

    Burak Elmas: "Başkanla Aramda Herhangi Bir Sorun Olmaz"

    Galatasaray yönetim kurulu üyesi Elmas, sosyal medya hesabından soruları yanıtladı ve başkan Mustafa Cengiz ile arasında sorun olmadığını vurguladı.

    Galatasaray yönetim kurulu üyesi Elmas, sosyal medya hesabından soruları yanıtladı ve başkan Mustafa Cengiz ile arasında sorun olmadığını vurguladı.
    " Galatasaray'ı başarısız yönetenlerin bir sonucu olmalı"

    "İbra müessesesi duygusal davranılacak bir müessese değildir. 31 Mart'ta oy kullanmaya gelecek Galatasaraylıların mali tabloları inceleyerek hareket etmesi Galatasaray'ın yararına olur. Galatasaray hepimizin. Galatasaray'ı başarısız yönetenlerin bir sonucu olmalı. Bu yüzden tekrar aday olacaklarsa da bunu düşünmeliler"

    "Başkanla aramda herhangi bir sorun olmaz"

    Başkanla (Mustafa Cengiz) aramda herhangi bir sorun olmaz, olamaz. Ben yönetim kurulu üyesiyim. Başkan benden ne isterse her zaman bunu yapmaya hazırım.

    "Galatasaray'ın hata yapma lüksü yok"

    "Gayrimenkul keşke satılmasaydı ama satıldı. Gayrimenkuldan gelen para da son 2 senede edilen zarara gitti. Galatasaray'ın iyi yönetilmeye ihtiyacı var. Mayıs'tan sonra seçilecek yönetimle Galatasaray'ın uzunca bir süre iyi yönetilmesine ihtiyacı var. Galatasaray'ın hata yapma lüksü yok, iyi kadrolarla, iyi profesyonellerle iyi yönetilmesi gerekiyor. Bu artık kaçınılmaz"

    "Fatih hoca oyuncu bakıyor"
    "Bonservisi elinde olan oyuncuları zaten Fatih hoca bakıyor ve ilgileniyor. Orada şüpheniz olmasın. Fatih hocanın olduğu yerde transferle ilgili sorun olmaz. Zaten kendisi Japon oyuncumuzla da şapkadan tavşan çıkardı. Kendi imkanları ve kendi bilgi, becerisiyle buldu. "
    "Şahsi fikrim ceza almayacağız yönünde"

    UEFA'dan şahsen ceza beklemiyorum. Son derece iyi sunumlar yapıldı. Sonucu görmek lazım ama şu anda ceza gelecek veya gelmeyecek diye kim söylerse yalan söylemiş olur. Benim şahsi fikrim ceza almayacağız yönünde.

    "Hakemler konusunda Sayın başkan da konuşuyor zaten ama çok bağıran da oldu. Amaç burada Türk futbolundaki hakemlerin adil olarak maç yönetmeleri için istekte bulunmak. Her hafta televizyona çıkıp bağırıp çağırmak bence uygun değil"
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title