Haberler

Ali Ağaoğlu'ndan Eşi Semra Ağaoğlu'na Sürpriz Doğum Günü!

Güncelleme:

Sık sık genç sevgilileri ile haber olan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, nikahlı eşi Semra Ağaoğlu için sürpriz bir doğum günü organize etti.

'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam Maslak 1453'teki PM Restaurant'ta sahne aldı.

SÖZERİ, MASA MASA DOLAŞTI

Türk Sanat müziğinin efsaneleşmiş şarkılarını seslendiren Ayta Sözeri'yi dinlemeye gelenler arasında Ali-Semra Ağaoğlu, Alican-Miray Ağaoğlu, Didem Taslan, Ferit-Bahar Aktuğ gibi ünlü isimler vardı. Masa masa dolaşarak konukları ile şarkları söyleyen Sözeri, misafirlerden büyük alkış aldı.

AĞAOĞLU'NDAN EŞİNE İKİNCİ SÜRPRİZ

Ali Ağaoğlu, hafta sonu eşi Semra Ağaoğlu'nun evinde kutladıkları doğum gününün ardından ikinci kez sürpriz yaptı. Ünlü iş adamı, oğlu Alican Ağaoğlu ve gelini Miray Ağaoğlu ile birlikte geldikleri PM Maslak 1453'de bir kez daha Semra Hanım'ın doğum gününü kutladı.

İşte Ali Ağaoğlu ve eşi Semra Ağaoğlu;

Ali Ağaoğlu'ndan Eşi Semra Ağaoğlu'na Sürpriz Doğum Günü!

Ali Ağaoğlu'ndan Eşi Semra Ağaoğlu'na Sürpriz Doğum Günü!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Didem Taslan Ali Ağaoğlu Maslak Magazin Haberler

500

Yorumlar (71)

Cengiz:

Parası olmasa kimse bir bardak su bile vemez para sen nelere kadirsin

20
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

İğrençsiniz, görgüsüzsünüz, rezilsiniz, pissiniz, kırosunuz ama para sizde

19
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Bizene yahu Ağaoğlu Paşaoğlu biz kendi derdimize bakalım boş haber bunlar

16
3
yanıtYanıtla
napolyondin zenginleri korumak icin var:

bence tum zenginler allahin sevgili kullaridir bu dunyada istediklerini yapar gunah isler parasiyla hayirli bir yatirim yapip cennetini kazanirlar yani fakirler hem bu hemde obur dunyada ezilir

3
11
yanıtYanıtla
dos santos:

napolyon iyice sallamışsın. Senin dinden haberin yok. Fransa da fazla kaldığın belli oluyor.

yanıt1
yanıt1
asasasa:

öyle düşünme zina çok büyük günah yapılan yardım kazancının kaçı oda önemli normal asgri ücretli birinin verecegi 10 tl onun 10 trilyonuna bedel olur ümreye gidebilir zekat verebilir ac doyurabilir sorulacak bukadar paran vardı ne yaptın onun imtahanı bizden ağır allah onunda herkezin yardımcısı olsun ahiretini kolaylaştırsın ama durum böyle

yanıt1
yanıt0
napolyon:

dusunun biraz arkadaslar butun fakirler birlesip bir el olsa asgari ucretle bu kahir cekilmez cikarin yovmiyemizi uc misline dese ulke ucuncu dunya ulkesi olmakdan kurtulur bu sence zenginin isine gelirmi metreslerinden kesecek ozel jetlerle oraya buraya gitmeyi kesecek vs. din zenginleri korumak icin var sozunu napolyon kendisi soylemis ben degil

yanıt0
yanıt2
necla:

yarın birgün bu kadına muhtaç kalacak, kendini beğenmiş paragöz mütahit

13
0
yanıtYanıtla
Feminim:

o zaman o kadın ne yapacak. . . . kulağına eğilip fısıldayacak. . . . şimdi sıra bende. . . .

yanıt0
yanıt0
XY:

SEN NASIL BİR KRALSIN KARDEŞ

yanıt0
yanıt0
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title