Haberler

    Fazlası Var Eksiği Yok!

    Beşiktaş Akhisarspor deplasmanında farka koştu, maç fazlası ve averajla liderlik koltuğuna kuruldu. 0-3

    SERDAR SARIDAĞ - MAÇIN ÖYKÜSÜ

    Kartal büyük bir iştahla girdiği karşılaşmada Babel'in müthiş vuruşuyla üstünlüğü yakaladı, Negredo farkı ikiye çıkardı. Babel ikinci devrenin başında harika bir gol daha atarak takımını tamamen rahatlattı. Son 7 maçta 6. galibiyetine imza atan siyah-beyazlı takım, Galatasaray-Başakşehir randevusunu beklemeye başladı.

    Beşiktaş ligde üst üste 3. galibiyetine Akhisar'da imza attı. Dünkü maça sadece kazanılmış bir üç puan olarak bakmamak gerek. Cezalı oyuncularının geri dönmesiyle kadro derinliğinde ligin en şanslısı olan siyah-beyazlı takım oynadığı futbolla ligin zirvesindeki diğer rakiplerine de gözdağı verdi. Maç fazlasıyla lider olan Kartal dünkü maçı adeta tecrübesiyle kazandı.
    Babel'in 3. dakikadaki beklenmedik golüyle neye uğradığını şaşıran Akhisar, Beşiktaş karşısında toparlanma fırsatı bulamadı.
    Siyah-beyazlı takımın bol paslı oyununa ayak uyduramayan ev sahibi ekip, 20. dakikada Negredo'nun ayağından gelen gole de engel olamadı. İlk yarıda ciddi pozisyonlar yaratamayan Akhisar, 32'de Seleznyov ile gole çok yaklaştı ama Fabri rakibine şans tanımadı.
    Fotokopi gol!

    Quaresma'nın dönüşüyle daha da üretken olan Beşiktaş, ikinci yarı temposunu üst seviyede tuttu. Babel 47. dakikada farkı üçe çıkarırken deyim yerindeyse ilk yarının kopyasını izledik. 52'de çalımlarla ceza sahasına giren Quaresma'nın vuruşu ise direkten döndü. Akhisar'da Larsson 56'da kaçırdığı pozisyonu gole de çevirmiş olsaydı, durum çok fazla değişecek gibi değildi. Maçı 3-0 kazanan Beşiktaş, Galatasaray-Başakşehir maçının olduğu bir haftada kritik bir üç puanı da kazanmış oldu.

    Liverpool kadar attı!

    Beşiktaş'a geçen sezon devre arası Deportivo'dan bedelsiz gelen Ryan Babel toplam gol sayısını 22'ye çıkardı ve şimdiden Liverpool dönemini yakaladı.
    Kartal'da 64 resmi maçta 22 gole ulaşan Hollandalı yıldız, Liverpool forması giydiği 4 sezonda 136 resmi karşılaşmaya çıkarken aynı sayıda gol atmıştı.
    Korkunç misafir!

    Akhisar'da duble yapan Ryan Babel deplasman maçlarındaki gol sayısını 8'e çıkardı. 02.04'te fileleri sallayan Hollandalı, Beşiktaş'ın en hızlı golünü de attı

    Kartal'ın formda yıldızı Ryan Babel, Teleset Mobilya Akhisar deplasmanında da klasını konuşturdu. Cenk Tosun'un devre arası takımdan ayrılmasından sonra Anderson Talisca ile birlikte siyah-beyazlı takımın gol yükünü omuzlayan Hollandalı maçın başında müthiş bir vuruşla takımını öne geçiren isim oldu.
    Ryan Babel aynı zamanda Beşiktaş'ın bu sezon attığı erken golü kaydetmeyi başardı. Akhisar'da 02.04'te ceza sahası dışından müthiş bir vuruşla fileleri havalandıran siyah-beyazlı futbolcu, Akhisar'ı şoka uğratırken, takımını üstünlüğe taşıdı.
    İkinci yarıda bir harika gol daha atarak Süper Lig'deki gol sayısını 12'ye yükselten Ryan Babel bu sezon deplasmanda attığı gol sayısını da 8'e yükseltti. Rakip sahalarda birbirinden kritik goller kaydeden Hollandalı yıldız daha önce Kasımpaşa, Karabük, Fenerbahçe, Göztepe ve Trabzonspor (2) deplasmanlarında fileleri sallamayı başarmıştı.
    Babel bu sezon siyah-beyazlı forma altındaki toplam gol sayısını ise 14'e çıkardı. Süper Lig'de 12 gole ulaşan yetenekli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto ve RB Leipzig maçlarında 2 kez golle buluşmuştu.
    Matador geri döndü

    Akhisar'da farkı ikiye yükselten Alvaro Negredo gol orucunu bozdu. Savunmanın hatasında sert bir şutla Lukac'ı avlayan İspanyol forvet ligde tam 8 hafta sonra golle buluştu. Ligde 6 gole ulaşan Negredo son golünü 2 Şubat'ta Bursa deplasmanında atmıştı. Negredo maç sonrası, "İnişli çıkışlı bir sürecim var. Forma savaşına girdim. Oynadığım ama gol atamadığım haftalar da oldu. Şampiyonluk için hala rakiplerin alacağı sonuçlara bağlıyız ancak biz işimizi iyi yaparsak onlar da mutlaka takılacaktır" dedi.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Alvaro Negredo Ryan Babel Beşiktaş Akhisar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title