Haberler

    Kocaman Rekor!

    Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Aykut Kocaman, kulüp tarihine geçti. Kocaman, Sivasspor deplasmanında Fenerbahçe'nin başında 137. lig maçına çıktı.
    Tecrübeli çalıştırıcı, Christoph Daum'u geçerek zirveye çıktı. Daum'un Fenerbahçe'nin başında 136 lig maçı bulunuyordu. Aykut Kocaman, bu süreçte 83 galibiyet, 29 beraberlik ve 24 mağlubiyet gördü. 266 gol atan Kocaman'ın takımları, 141 de gol yedi.
    Kocaman 2010-13 arası ve bu sezon Fenerbahçe'de görev yaptı. Kocaman, 1 lig şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası aldı. Rekoruyla alakalı görüşlerini bildiren Aykut Kocaman, mutlu olduğunu kaydedip, "Böyle bir yerde bugünleri görebilmek benim adıma sevindirici. Başlarken Fenerbahçe'nin başında en çok maça çıkan teknik adam olmak düşündüğüm bir şey değildi. Benim tek derdim bulunduğum yere katkı sağlamak. Fenerbahçe demek bizler için zirve demek" dedi.
    Deplasman başarısı
    Aykut Kocaman ve takımı, deplasmandaki başarısını sürdürdü. Sarı-lacivertli ekip, üst üste 3. deplasman galibiyetini aldı. Sırasıyla Yeni Malatyaspor, Kayserispor ve Sivasspor'u deviren Fenerbahçe, sezonun genelinde ise 8. kez 3 puana ulaştı.
    Sarı-lacivertliler ayrıca ligde son 23 deplasman maçının sadece 2'sinde mağlubiyet aldı.
    Janssen kadroya döndü

    Fenerbahçe'den Vincent Janssen mutluluğu yaşandı. Hollandalı futbolcu uzun bir aradan sonra maç kadrosunda yer aldı. 23 yaşındaki forvet son olarak 8 Aralık 2017'de Bursaspor deplasmanında forma giymiş ve ayak baş parmağından sakatlanmıştı.
    4 ay sonra kadroya giren Janssen, kendini iyi hissettiğini belirtip, "Sakatlık dönemi benim için zor geçti ama geri döndüğüm için mutluyum. İlk kez sahalardan bu kadar uzun süre uzak kaldım. Artık takımıma katkı sağlamaya hazırım" dedi.
    Tek takım

    Fenerbahçe ilginç bir rakam elde etti. Sarı-lacivertliler, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda topladığı 29 puanla dikkat çekti. Aykut Kocaman'ın ekibi, iç sahada ise 28 puan topladı. Fenerbahçe böylece deplasman karnesi, evindeki durumundan daha iyi olan tek takım oldu.
    Soldado şov
    Fenerbahçe'de son haftalarda ilk 11'e adını yazdıran Roberto Soldado katkı üretmeye devam ediyor. Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarında toplamda 3 gol atan İspanyol yıldız, Sivasspor maçında da ikinci golün yaratıcısı oldu.
    Ceza sahasına girişi ve gol pasıyla farkını ortaya koyan tecrübeli forvet yine alkış aldı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Christoph Daum Aykut Kocaman Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title