Haberler

Nevşehir'de 5 Üniversitelinin Can Verdiği Feci Kazaya Kokoreççi Neden Olmuş

Güncelleme:

Nevşehir'de 5 üniversiteli gencin can verdiği kazaya, belediye yasakladığı halde restoran haline getirdiği midibüste satış yapan kokoreççinin neden olduğu ortaya çıktı.

Nevşehir'de, kokoreç almak isteyen sürücünün yol kenarına park ettiği kamyonete arkadan çarpan otomobilde yaşamını yitiren 5 gencin, üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Kazanın yaşanmasına neden olduğu belirtilen, restoran haline getirdiği midibüste satış yapan kokoreççinin, yol kenarında durup satış yapmasının yasaklandığı tespit edildi.

5 ÜNİVERSİTELİ ÖLDÜ

Kaza, dün gece Nevşehir- Ürgüp karayolunun Uçhisar kavşağında meydana geldi. Tugay İçöz (22) yönetimindeki otomobil, yol kenarında seyyar satıcıdan kokoreç almak için duran İ.B. yönetimindeki 50 BC 652 plakalı kamyonete çarptı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, araçta bulunan Kapadokya Üniversitesi öğrencileri Tugay İçöz, Salim Burak İçöz (19), Tarık Öztürk (24), Gamze Aktoprak (21) ve Gülbahar Pektaş'ın (22) yaşamını yitirdiği tespit edildi.

İKİNCİ KAZA

Bu kazadan kısa süre sonra, bölgede ikinci bir kaza meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 51 KH 644 plakalı otomobil, kaza nedeniyle duran 50 EC 090 plakalı araca çarptı. Araçlarda bulunan 4 kişi hafif yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 5 üniversitelinin cesetleri de aynı hastanenin morguna konuldu.

Yapılan otopsinin ardından gençlerden üçünün cenazesi memleketleri Yozgat'a, birinin Mersin'e, diğerinin ise Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine gönderildiği belirtildi.

BELEDİYE YASAKLAMIŞ

Uçhisar Belediyesinin kazanın yaşanmasına neden olduğu belirtilen, restoran haline getirdiği midibüste satış yapan Yüksel ismindeki kokoreççinin, yol kenarında durup satış yapmasını yasakladığı ifade edildi. Kokoreççinin ise bu nedenle BİMER aracılığıyla Uçhisar Belediyesi'ni şikayet ettiği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kapadokya Nevşehir Uçhisar Ürgüp 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

Bordo bere:

1- kokoreccinin sucu ney.. 2-Her arac her istikamette 4 lü yakarak 1dk. Durabilir. 3-ariza halinde 100m mesafeye ücken koyarak durabilir (cekici cekene veya ariza giderilene kadar. 4-Binek arac sürücüsünün hizi kacti 5 kisi vefat etti!!!!!??????? 5-alkol varmiydi-Emniyet kemeri takilimiydi.. 6-Cok süratli olacakki 5 kisi öldü tabi Herkes ön koltukda oturmuyor ise 7-kavsaklarda trafik kurallarina göre hiz belirli oranlarda düsürülür... 8-Allah rahmet eylesin

55
17
yanıtYanıtla
Vedat:

Bu isin kokorecci ile ne alakası var? Arabayı kokorecci mi sürüyormus? ne yani simdi gecen ay ucakta olan 11 kisi icin de dubaiyi mi suclayacagız? Vade denen birsey var. Rahmetlilerin vadesi o yolda gelmis vefat etmisler. . Bir sebep sonuc iliskisi kurun olayı yorumlarken . . . Ha kokorecci suclu ise sucu neymis o cıksın. . adamı cinayetle sucladınız iki dakkada be

26
16
yanıtYanıtla
az bilen biri..:

kokoreççinin orada olmaması gerekiyor. izin almadan satış yapıyor. trafik akışı olan bir yol kenarında hem de. orada olmasa o kamyonet orada durmazdı belkide ve o kaza olmazdı. sanıyorum buna ölüme sebebiyet vermek deniyor kanunda. kokoreç satacaksa alacak ruhsatını dükkan tutacak vergi verecek sağlık açısından denetlenecek sen de ben de ne yediğimizi bileceğiz. bir sıkıntı olursa muhatabın olacak bir adres olacak. minibüs kasası değil? anladın mı şimdi? azıcık kanun kitap okuyun araştırın sorun. .

yanıt4
yanıt1
Türkçe:

Haberi yazan şahsa sesleniyorum. 5 üniversite can verdi ne demek?. Haber bile yazamiyorsunuz. İşinizi yapamiyorsaniz birakin abi zorlamanin mantığı ne ?

23
6
yanıtYanıtla
Ali:

Dikkatli.olmak.lazim yazık .oldo

25
1
yanıtYanıtla
NERDEN SAYARSAN SAY:

Yarım asrı aşkın araç sürmekteyim. Far ışıklarının yetmeyeceği hızda araç sürüyoruz çoğunlukla. . Gidiyor, nereye gittiğini bilmeden, görmeden gidiyor. Onlar akıllı, biz aptal, onlar cesur, biz korkak. Böyle devam edin efeler, kim tutar sizi.

20
1
yanıtYanıtla
ALİ:

AŞIRI SÜRAT VARSA KOKEREÇÇİ BAHANE OLUR. . .

16
4
yanıtYanıtla
MİLLET OLARAK SUÇLAMAYI BİLİRİZ:

MİLLET OLARAK O KADAR BAŞKALARINA SUÇ BULUYORUZ Kİ ANLATAMAM BU OLAYA HER AÇIDAN BAKABİLİRSİNİZ BEN O BÖLGENİN YOLDURUMUNU BİLMEDİĞİM İÇİN YORUM YAPAMIYORUM AMA BİLDİĞİM BİR ŞEY VARSA HER EHLİYETİ OLAN DİREKSİYONA GEÇMEMELİ ÖZELLİKLEDE CAN TAŞIYORSANIZ ÇOK DİKKAT ETMELİSİN ARAÇ KULLANMAK BİR SANATTIR ÖZELLİKLE EĞİTİME HER YÖNDEN ÇOK İHTİYAÇ DUYULAN TOPLUMSANIZ. BU ÜLKEDE SİYASİLERDEN TUTUNDA POLİSE, KARAYOLLARINA, YEREL POLİTİKALARA, AMA ÖZELLİKLE BİREYSEL OLARAK ÇOK EĞİTİME MUCİZEYE İHTİYAÇ VAR

14
2
yanıtYanıtla
Kaya:

Vel hasılı kelam:"İnna lillahi ve İnna ileyhi raciuunn

10
6
yanıtYanıtla
Cemil Öztürk:

Dua edin arkadaşlar gençlik hepside pırlanta gibi gençler allah mekankarını cennet etsin inşallah

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title