Haberler

Sergen Yalçın'dan Eto'o'ya Yapılan Protesto Açıklaması

Antalyasporlu taraftarların Samuel Eto'o yaptığı protesto ile ilgili konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Ülke futbolu olarak bunları bir türlü aşamıyoruz. Bana göre Eto'o Antalyaspor'a çok hizmetler verdi. Burada çok başarılı oldu. Bu kadar tepki Eto'o gibi bir oyuncuya çok anlamsız. Bu kadar kariyeri bir oyuncuya bizim daha fazla sahip çıkmamız gerekir diye düşünüyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Atiker Konyaspor, deplasmanda Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "İki taraf için de çok centilmence ve güzel maç oldu. Biz kendi adımıza üzüldük. Neden üzüldük. Çünkü kazanan taraf biz olmalıydık. O açıdan üzüldük. Oyunun kontrolü tamamen bizim elimizde idi. İstediğimiz pozisyonları da bulduk. Eğer ceza sahası içerisinde final paslarında biraz daha becerikli olabilseydik, skoru lehimize çevirebilirdik diye düşünüyorum. Ama genel anlamda baktığımızda Konyaspor takımı her hafta hem oyunu hem fizik gücünü hem konsantrasyonunu geliştirerek devam ediyor. Çok zor bir sürecin içerisinden geçiyoruz. Önümüzde çok zorlu bir 5 hafta var. Kümede kalmak için minimum 3 müsabakayı kazanmamız gerekiyor gibi görünüyor. Son 5 haftada kümede kalmak için çalışacağız. Elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İnşallah bu işin sonunda ligi istediğimiz yerde bitiririz. Tekrar söylüyorum. Oyuna baktığımızda kazanan taraf biz olmalıydık" diye konuştu.

"Ülke futbolu olarak bunları bir türlü aşamıyoruz"

Antalyasporlu taraftarların Samuel Eto'o yapılan protestoyla ilgili soru üzerine Sergen Yalçın "Ülke futbolu olarak bunları bir türlü aşamıyoruz. Bana göre Eto'o Antalyaspor'a çok hizmetler verdi. Burada çok başarılı oldu. Antalyaspor'un bu ligde kalmasında katkı sahibi oldu. Bu kadar tepki Eto'o gibi bir oyuncuya çok anlamsız. Bu kadar üst düzey futbol oynamış. Bu kadar kariyeri bir oyuncuya bizim daha fazla sahip çıkmamız gerekir diye düşünüyorum. Rusya'dan Eto'o'yu çağırdılar. Dünya Kupası tanıtımı için Eto'o'yu kullanacaklarmış. Dün bize böyle bir bilgi geldi. Tüm dünya Eto'o bu kadar ilgi gösterip onu bu kadar yukarıda tutarken, bizim ülkemizde maalesef futbolda bu türlü şeylerin olması çok enteresan geliyor bana. Bırakın çocuklar sahaya çıksın, mücadelelerini yapsınlar. Bir kazansın, biri kaybetsin. Ama iş sahada bitsin. Bizim tek yapmak istediğimiz de bu" diyerek cevapladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sergen Yalçın Antalyaspor Samuel Eto Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title