Haberler

Arda Turan ve Hasan Şaş Devre Arasında Birbirine Girdi!

Güncelleme:

Galatasaray - Başakşehir maçının devre arasında Arda Turan ile Hasan Şaş soyunma odası koridorunda birbirine girdi.

Galatasaray - Başakşehir maçının devre arasında soyunma odası koridorları karıştı.

"ÖNCE İNSAN OLUN"

İlk yarının son düdüğü ile birlikte hakem Halil Umut Meler'e itirazlar etmeye başlayan Arda Turan, koridorlarda da tepkisini sürdürdü. Arda Turan'ın maçın hakemine, "Önce insan olun" şeklinde bir söylemde bulunduğu ve bunun üzerine kendisine sarı kart gösterildiği kaydedildi.

Öte yandan Arda Turan ile Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş arasında da gerginlik yaşandığı ve bağrışmalar olduğu belirtildi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Galatasaray Başakşehir Hasan Şaş Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

kemal:

Ardayi emreyi medya bitirdi ulan Türk futbolu kaç arda kaç emre çıkardı

10
8
yanıtYanıtla
Burda bakınca:

Herkes işine baksa, hasan şaşta fatih hocaya yalakalık yapmak için ortalığı karıştırmasaydı daha iyi olurdu

8
8
yanıtYanıtla
fbli:

Adamsin Emre!!!

7
9
yanıtYanıtla
CİNCONLU ''DUR NEYAPSA YERİDİR:

Al birini, vur ötekine. Sanki Hasan Şaş çok iyi bir mataf. Sizi gidiler siziiii

9
6
yanıtYanıtla
adana:

bir galatasaraylı olarak ARDA yapılan terbiyesizlği kınıyorum YAZIKLAR olsun istanbulla galatasaray sevircisine haklılarmış galatasaray yönetimide seyirciside VEFASIZMIŞ. . arda bu kulübe çok hizmet etti hala avrupada dünyada galatasaraylı arda diye anılıyor. çook vefasız nankörmüşsün istanbullu galatasaraylılar

7
6
yanıtYanıtla
ardaya yapılan yanlış:

bırakın arda hasanşaş kavgasını da lige bakın. hakemler adaletli davransa emre bölözoğlu sezon başından beri en az 10 maç ceza alırdı. ama mhk, tff, pfdk adaletli davranmıyor. emre kart çıkartamıyorlar. görüntülerden de ceza verilmiyor. emrenin yerine bu hareketleri mesela caner yapmış olsa her hafta kırmızı kart görür, hakemler atlasa bile görüntülerden ceza verirlerdi.

9
3
yanıtYanıtla
bomboş:

dünyanın en boş sporu ve en boş mevzuları

10
2
yanıtYanıtla
Bizim cemillll:

Arkadaşlar bu Kızışmaların hepsi medyanın abartmasından kaynaklanıyor madem o kadar olay yaşandı Tv ekranlarına yansıtsınlar milleti abartılarla dalyana getirip kendilerine gündem oluşturup prim yapıyorlar bir Gsli olarak Ardanın da Hasan Şaşın da böyle bir şey yapacaklarına inanmam bütün takımların yolu açık olsun Allah kazasız belasız sakatsız bir sezon sonu nasip etsin bütün takımlara medyaya inanıp birbirinizi kırmayın herkes oynadığı kadar kazanır.

10
2
yanıtYanıtla
GFB 1907:

yiyin birbirinizi

7
4
yanıtYanıtla
hasann:

Ne istiyorsunuz arda ve Emre den bırakın artık rahat insanları bu medya denen illet çekin elinizi bu insanlardan yazıktır günahtır. bu ülkede zaten doğru dürüst futbolcu çıkmıyor çıkanı da karalayıp durmayın

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title