Haberler

Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın İstifa Sinyalinden Sonra Zirve Yaptı

Güncelleme:

Süper Lig'in 11'inci haftasında Osmanlıspor deplasmanına çıkan ve karşılaşmadan 1-1'lik sonuçla ayrılan Fenerbahçe bu süreçte 4 galibiyet alırken, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 17 puanı hanesine yazdırabildi ve 7'nci sırada yer aldı.

AYRILIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Osmanlıspor maçının ardından yapılan basın toplantısı sonrasında takımdan ayrı bir şekilde İstanbul'a dönen Aykut Kocaman, maçtan sonra yaptığı, "Doğru olan şey, doğru zamanda doğru şeyi yapabilmek" açıklamasıyla ayrılık sinyali vermişti. 3 günlük izinin ardından Kulübüyle yola devam kararı alan Kocaman, 12'nci hafta itibari ile 18 haftada 40 puan topladı ve bu süreci lider tamamladı. Kocaman'ın Demir Grup Sivasspor maçıyla başlayan yüksek performansında Fenerbahçe 12 galibiyet aldı. 4 maçtan berabere ayrılan sarı lacivertliler sadece 2 maçtan puan çıkaramadı.

Ayrıca Fenerbahçe, oynadığı son 18 karşılaşmanın 9'unda kalesini gole kapattı.

EN AZ PUAN TOPLAYAN GALATASARAY OLDU

Süper Lig'in 29'uncu haftası itibari ile şu an ligde lider konumda bulunan Galatasaray, bu dönemi 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyetle tamamlarken 34 puan topladı ve ilk 4 takım arasında en az puan toplayan ekip oldu.

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, 12'nci haftayla başlayan periyodu 38 puanla kapattı. Siyah beyazlı ekip 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Şampiyonluk yarışının sürpriz takımı Medipol Başakşehir ise diğer takımlar gibi 11 galibiyetle geçtiği bu süreçte, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken hanesine 36 puan ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

kamil:

adım adım sampıyonluğa FENERBAHÇEM

7
6
yanıtYanıtla
kızgın:

ferner taraftarı o kadar hain siniz ki bir aykut hoca yasahip çıkamadınız. arkasın da dursaydınız şimdi liderdiniz yazıklar olsun sizlere

yanıt1
yanıt0
DİK DUR:

Adamsın Ayku hoca, dün itibariyle şampiyonluğun en büyük favorisisin, şimdi sosyal medyada orada burada karalayacaklar seni, fenerli gibi görünüp fenerli olmayanlardan. Göndermeye çalışacaklar :) Onlara bu korku yeter, fenerin soğuk nefesi enselerinde, ADAMSIN.

3
2
yanıtYanıtla
can:

aykut un 17-16 ile şampiyon oldukları sene herşey, bu sene takımlar daha açık şekilde yatıyor sadece, medya tüm lobiler fb nin şampiyon olması için uğraşıyor sadece taraftarı aziz ve aykutu sevmediklerinden dolayı şampiyonluğa inanmadılar sene başından beri, taraftar ile bütünleşseydi bu sene en kolay şampiyon olabilecekleri seneydi. ilk yarıdaki Fb beşiktaş maçında zaten herşey ortaya konmuştu.

1
2
yanıtYanıtla
Fanatik:

Takım top oynayamıyor sadece savunmaya dayalı karşı tarafın hatasına endeksli sistem niye kendi sahamızda oynayamıyoruz.çünkü takım hücüm yapmasını bilmiyor.Organize sıfır.Tabiiki at gözlüğü olan tunç06 gibi taraftarlar bunu görmüyor.Aykut kocamandan hiç bir halt olmaz.

1
0
yanıtYanıtla
Mulayim Sert:

Adım Adım timsah yürüyüşüne :)

1
0
yanıtYanıtla
ceza:

aziz yildirim ve korkak oyun oynatan aykut oldukca bisey olmaz bu takimdan ; avrupa basarisini gosterin birakin mahalle takimlarina donmus turkiye ligini

1
0
yanıtYanıtla
FENERLİ:

AYKUT HOCA TÜRKİYENİN EN AKILLI HOCASIDIR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title