Haberler

Konya-Enişte, Tartıştığı 3 Kayınbiraderinden 1'in Öldürdü, 2'sini Yaraladı-Hd

Konya'da Cevdet Öztürk(31), eşi Meryem Öztürk dövdüğü iddiasıyla tartıştığı kayınbiraderlerinden Fatih Sağaslan'ı(20) bıçaklayarak öldürdü, Muhammed ve Şahin Sağaslan'ı yaraladı.

Konya'da Cevdet Öztürk(31), eşi Meryem Öztürk dövdüğü iddiasıyla tartıştığı kayınbiraderlerinden Fatih Sağaslan'ı(20) bıçaklayarak öldürdü, Muhammed ve Şahin Sağaslan'ı yaraladı. Olay, saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Ulubatlıhasan Mahallesi Mesnevi Sokakta meydana geldi. Cevdet Öztürk, iddiaya göre eşi Meryem Öztürk'ü, belirlenemeyen nedenle tartışıp dövdü. Ardından evi terk edip babası Cesim Öztürk'ün evine gitti. Meryem Öztürk de durumu kardeşleri Muhammed, Şahin ve Fatih Sağaslan'da anlattı. 3 kardeş de, eniştelerinin bulunduğu Cesim Öztürk'ün evine gitti. İddiaya göre 3 kardeş, evin önünde eniştelerine bağırarak hakaret edip, av tüfeğiyle havaya ateş açtı. Bunun üzerine Cevdet Öztürk, kardeşi Harun Öztürk ve babası Cesim Öztürk, dışarı çıktı. Ardından iki grup tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Cevdet Öztürk, kayınbiraderlerine bıçakla saldırarak, vücutlarının çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralı 3 kardeşten Muhammed ve Şahin Sağaslan, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne, Fatih Sağlaslan da Konya Eğitim ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Fatih Sağlaslan yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Yaralılardan Muhammed Sağaslan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği, Şahin Sağaslan'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Cevdet Öztürk ile babası ve kardeşi de gözaltına alındı.

Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammed Şahin Harun Öztürk Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title