Haberler

PSG'ye 7-1 Yenilen Monaco, Bilet Parasını İade Edecek

Güncelleme:

Fransa Liginde deplasmanda PSG'ye 7-1 yenilen Monaco, maça gelen taraftarların bilet parasını iade edecek.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Paris Saint-Germain'e (PSG), deplasmanda 7-1 yenilen Monaco, dün akşamki maça gelen taraftarlarının bilet parasını iade edecek.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Misafir tribününde olan kırmızı-beyazlı seyircilerin bilet paralarının geri ödeneceği belirtildi.

DESTEKLERİ NEDENİYLE TEŞEKKÜR ETTİLER

Fransız basını, Monaco Kulübü Başkan Yardımcısı Vadim Vasilyev'in maçtan sonra, sahada sadece seyircinin ayakta kaldığını söylediğini ve desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür ettiğini yazdı.

Ligue 1'in 32. haftasında lider PSG, Paris'te bulunan Parc des Princes'te Monaco'yu ağırlamış ve 7-1'lik galibiyetle bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.

Kaynak: AA / Spor

Paris Saint Germain Fransa Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Cengiz:

bizim ligdede keşke böyle onurlu davranış olsa nerdeeee

24
1
yanıtYanıtla
at:

kaç kere maca gittin ?

yanıt0
yanıt1
Mobilden yazıyorum:

Bizim ligde birdahaki maça gelip protesto etmemeleri için biletleri iki katına çıkarıyorlar. Gaziantepspordan biliyorum :D

20
0
yanıtYanıtla
Mimarca:

3-5000 taraftarın bilet parası birşey tutmaz, ama 3-5milyon euro alan takımın futbolcuları, menejerleri ve teknik heyetide aldığı paraları utanıp kulübe paralarını iade etseler ya...

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title