Haberler

Kamyon İETT Otobüsüne Çarptı! Herkes Yaralılarla Uğraşırken Köpek Polisi Isırdı

Güncelleme:

Başakşehir'de hafriyat kamyonu otobüse çarpınca biri bebek 6 kişi yaralandı. Olay yerinde ilginç bir kaza daha yaşandı, polis uzaklaştırmak istediği köpek tarafından ısırıldı.

Başakşehir'de hafriyat kamyonu yolun karşısına geçip İETT otobüsüne çarptı. Kazada biri bebek 6 kişi yaralanırken olay yerindeki köpeği uzaklaştırmak isteyen polis köpek tarafından ısırıldı.

KAMYON OTOBÜSE ÇARPINCA BİR BEBEK 6 KİŞİ YARALANDI

Başakşehir'de hafriyat kamyonunun sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı şeritte seyreden İETT otobüsüne çarptı. Çarpışma sonucu otobüs içerisinde bulunan bir bebek 6 kişi yaralandı.

Kamyon İETT Otobüsüne Çarptı! Herkes Yaralılarla Uğraşırken Köpek Polisi Isırdı

OLAY YERİNE POLİS VE 112 EKİBİ GÖNDERİLDİ

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralananlara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra çevre hastanelere kaldırdı.

POLİS, KÖPEĞİ UZAKLAŞTIRMAK İSTEYİNCE ISIRILDI

Bu sırada kaza için olay yerine gelen trafik polisi, bir köpeği uzaklaştırmak istedi. Ancak köpek polis memurunu kolundan ısırdı. O anlar kameraya yansıdı. Polis memuru da olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir İstanbul İETT 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (57)

IM.:

VALLA CEZASI VARMIŞ FALAN DINLEMEM BEN OLSAYDIM 2 MERMI SIKARDIM EŞEK CENNETINE HA O ADAM SAHIBIYSE BIR TANEDE ONUN AYAĞINA HERKES HAYVANINA SAHIP ÇIKSIN.

12
15
yanıtYanıtla
DOKTOR:

ULA MİLİS HAYVAN ORDA ZATEN BAĞLI KÖRMÜSÜN ZİNCİRİNİ. SANA SIKMAK LAZIM YARIN AKLINA

yanıt6
yanıt3
Salak Savar:

Köpeğin sahibi, köpek gibi olmuş. Polisin ne işi var bur da diyor. Lan SALAK HERİF senin köpek kaza yerinde birine saldırmasın, bir yaralı da köpek yüzünden olmasın diye.

18
7
yanıtYanıtla
POLİS CcC:

ABİM NİE ÇIKARIP KAFASINA SIKMIYORSUN KÖPEK BİLE POLİSE KARŞI HAİN

11
12
yanıtYanıtla
eda:

ne alaka be hayvan düşmanı

yanıt8
yanıt3
EDAMM:

KIYAMAM SİZE EDA HANIM SİZİ SEVİYORUM YETMEZMİ

yanıt0
yanıt1
nerde bu devlet:

köpegi değil sahibini kırbaçlayacaksın.

18
4
yanıtYanıtla
KÖPEK EĞİTİCİSİ:

köpeğin sahibi ısıran bir köpek olduğunu bildiği için , koşarak gidip ısırmasını engellemek için ipi çekiyor, ama o bir hayvan !

yanıt6
yanıt2
Gangiister:

Hayvan işte neler olduğunu bilmeden, memura zarar vermeye çalışmış.. bir tane sikabilirdin memur bey, kaza kurşunu olurdu.. nede olsa kaza olmuş orada.. polisimizin canından kıymetli değil sokak köpeklerinin canı

8
13
yanıtYanıtla
zena:

sen kendine sık, polis hayvan sever ve düşünceli biriymiş ki akla sahip olmayan masum bir cana kıymamış, hayvan düşmanı seni

yanıt7
yanıt4
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title