Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Siz 28 Şubat'ın suçlularını cezalandıracaksınız ama 28 Şubat sebebiyle hapse giren kişileri orada tutmaya devam edeceksiniz.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Siz 28 Şubat'ın suçlularını cezalandıracaksınız ama 28 Şubat sebebiyle hapse giren kişileri orada tutmaya devam edeceksiniz. Bu adalet değil." dedi.

Karamollaoğlu, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye rejimine düzenlediği operasyonu doğru bulmadıklarını belirtti.

Saldırının Müslümanlar için önemli bir günün sabahında gerçekleştiğini belirten Karamollaoğlu "Sanki sadece Esed rejiminden değil, bütün Müslümanlar'dan öç almak için yapılan bir saldırı olarak gördük ve lanetledik." dedi.

Dünyada artık gücün ekonomi, teknoloji ve üretimle ölçüldüğünü anlatan Karamollaoğlu, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu malzeme veya savunma sanayide kullanılan silahları yüzde 100 kendisinin üretmesi gerektiğini vurguladı.

Karamollaoğlu, ülkede işsizlik rakamlarının, cari açığın her geçen gün yükseldiğini öne sürerek, Türkiye ekonomisinin iyiye gitmediğini savundu.

Bir gazetecinin "AK Parti ile ittifak kurulabilir mi '" sorusuna Karamollaoğlu, "Bu arkadaşlarımız herhalde biraz kilo aldı, bizim gömlek onlara olmaz, yırtılır. Biz bir ittifak kurabilir miyiz' Arkadaşlar derse 'Gelin devleti size teslim ettik, kararları siz alın.' O zaman olabilir. Ama sil baştan her şeyi değiştirmek şartıyla. Başka türlü ülkenin düzelmesi mümkün değil." yanıtını verdi.

Bir başka gazetecinin "28 Şubat davasında kararlar çıktı, bu konuda görüşlerinizi alabilir miyiz?" sorusu üzerine Karamollaoğlu, şunları söyledi:

"Elbette böyle bir kararın çıkması bir bakıma o dönem sıkıntı çekenlerin kalbine, yüreklerine su serpti. Ancak biz meselelere bir öç alma mantığıyla yaklaşmayı doğru bulmuyoruz. Biz zaten insanlardan öç alacağımız mantığıyla da iktidara gelmek istemiyoruz. Yanlışları düzeltmek ve ülkeyi huzura kavuşturmak için varız. En garibi 28 Şubat dönemindeki bazı ifadelerinden dolayı bir kısım insanlar hala hapis. Siz 28 Şubat'ın suçlularını cezalandıracaksınız ama 28 Şubat sebebiyle hapse giren kişileri orada tutmaya devam edeceksiniz. Bu adalet değil."

Kaynak: AA / Güncel

Temel Karamollaoğlu 28 Şubat Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title