Haberler

Yasak Aşkıyla Evlenmek İçin FETÖ Tuzağıyla Boşanan Ünlü Tekstilciden Eski Eşine Dava: İftira Atıyor

Güncelleme:

Tekstilci Hayri Uğur, eşi ve 2 çocuğuna 'FETÖ'den tutuklanırsam mallarımıza el konulur. Formalite icabı boşanalım' dedi. Eşi de razı oldu, 29 yıllık çift boşandı. FETÖ senaryosuyla boşanan çift, yine karşı karşıya geldi. Bu kez Uğur, eski karısını 'İftira atıyor, hakaret ediyor' diyerek savcılığa şikayet etti.

YASAK AŞKIYLA EVLENMEK İÇİN FETÖ TUZAĞIYLA BOŞANDI

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı tekstilci Hayri Uğur (57), 29 yıldır evli olduğu karısı Hepşen Uğur (51) ile geçen yıl 17 Temmuz'da anlaşma protokolü imzalayarak tek celsede boşandı. Uğur, eşi ve çocuklarına "FETÖ'den tutuklanırsam mallarımıza el konulur. Formalite icabı boşanalım" dedi. 29 yıllık çift, boşanma protokolü imzalayarak, tek celsede boşandı. Ancak Hepşen Uğur, rahat boşanabilmek ve 5 yıllık yasak aşkıyla evlenebilmek için kendisini "FETÖ'cü gibi gösterip lehine protokol ile anlaşmalı olarak boşandığını" iddia ettiği iş adamı Hayri Uğur'dan şikayetçi oldu, boşanma davasının yenilenmesini istedi.

"İFTİRA ATIYOR" DİYEREK ESKİ EŞİNİ SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ

Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre kendisi ve şirketi Uğur Tekstil adına eski karısı Hepşen Uğur'dan şikâyetçi olan Hayri Uğur dilekçesinde, İstanbul Aile Mahkemesi'nde geçen 17 Temmuz'da karşılıklı anlaşma protokolü imzalayarak tek celsede şeffaflık içinde boşandıklarını belirtti. Kararında kesinleşerek evliliklerinin bittiğini aktaran Uğur, 29 yıllık evliliği bitirmesine rağmen eski eşi ve yetişkin çocukları ile saygı ilişkisini sona erdirmediğini ileri sürdü. Uğur, boşandıktan sonra eski eşi Hepşen Uğur'un tehdit içerikli mesajlar atarak kendisini zarara uğratmak için plan yaptığını iddia etti. İş adamı, eski eşi Hepşen Uğur'un mesajlarında, kabul ettiği boşanma protokolündeki hükümleri beğenmediğini, daha fazla para istediğini ve kendisini tehdit ettiğini söyledi. Hayri Uğur, eski eşinin isteklerine yanıt alamayınca şirketi Uğur Tekstil'i de itibarsızlaştırmak için her türlü eyleme başvurduğunu ileri sürdü. Hepşen Uğur'un hakaret, iftira, tehdit ve suç uydurma suçlarından yargılanmasını istedi.

27 ŞUBAT'TA SEVGİLİSİYLE NİKAH KIYDI

16 Şubat'ta boşanma davasının yenilenmesi davası açan Hepşen Uğur, 12 kişiyi hileli evlilik için tanık olarak göstermişti. Davayı kabul eden mahkemenin nüfus kayıtlarına ihtiyati tedbir koyduğu Hayri Uğur, 27 Şubat'ta sevgilisiyle nikah kıydı.

"KENDİMİ AKLAMA ÇABASINDA BULDUM"

Eski eşinin, boşanma davasının yargılamasının iadesi için verdiği dilekçede hakaret, iftira, tehdit ve suç uydurduğunu savunan Uğur, şirketi Uğur Tekstil'in kredibilitesini azaltacak ve ticari itibarını zedeleyecek iddialarda bulunduğunu iddia etti. Eski eşi hakkında yaptığı dolandırıcılık suçlamasıyla ilgili, savcılık tarafından kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar verildiğini belirten Hayri Uğur, "Hiçbir delil ileri sürmeksizin beni Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir kara leke olan FETÖ'nün fiili varlığıyla ilişkilendirmeye çalıştılar. Dolandırıcılık yaptığımı iddia ederek, adımın FETÖ ile anılmasına neden oldular" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hayri Uğur Habertürk İstanbul Akdeniz 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

BiLMiŞ:

İnsan karaktersiz olmasın, bir erkek olarak karakterin, onurun, şerefin yok ise yan ateşlerde hiç yaşama erkek müsfettesi. . .

13
0
yanıtYanıtla
yakın çevre...:

bahsi geçen şahısları tanımaktayım; maalesef eski eşi doğru söylüyor. . . bu arada adamada gerçekten acıyorum, çünkü evlenmiş olduğu bayanın amacının ne olduğunu tüm mersin farkında ve gördü fakat bir adam hırsından farkında değil. . . yazık. . . bu adam çoçuklarının yüzüne nasıl bakıyor acaba??? birde demiş ya çoçuklarımla saygı çerçevesi içerisindeyim diye ya sen o pırlanta gibi çoçukların yüzüne nasıl bakıyorsun gerçekten çok merak ediyorum. sepetini doldursun bak o kadın sana ne yapacak. . .

10
0
yanıtYanıtla
Bahar:

Yazık yaa ne vicdansız insanlar var yıllardır aynı yatağı paylastigin insana nasil yaparsın bunu evlat vermiş yıllarını vermiş istemiyosan hakkını ver kadının serefinle ayrıl utanmaz insan yanındaki kadindan nekadar doğru oldugun belli dilerim çocukların ve eski eşine muhtaç olursun

8
0
yanıtYanıtla
YAKIN ÇEVRE...:

osman bey ne derece tanıyorsunuz. . . bu adam eşiyle çalışıp didindi eski ve mağdur durumda bıraktığı eşi mersinde aktif bir şekilde beraber işleri yürütmekteydiler isterseniz netten gerçek anlamda araştırarak yorum yapabilirsiniz. . . . bu daha sağlıklı ve adaletli olur. . . kaldı ki evet sizede hak veriyorum, sizin değinmek istediğiniz noktada da çok doğru bu şekilde evet mağdur durumda bırakılan bir çok erkek var. . . ama burda bulanan problem bu doğrultuda değil. . . SAYGILAR. . .

yanıt3
yanıt0
yine mi adana diyen adam:

birbirinden nefret eden herkes teror orgutu ismi kullaniyor.

6
0
yanıtYanıtla
Dobroski:

Ohh iyi yapmis yenilik herzaman iyidir

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title