Haberler

12 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Edip Not Yükselten Öğretmeni, Ön Sıradaki Öğrencinin İfadesi Yaktı

Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa'da 12 yaşındaki kız öğrencisine cinsel tacizlerde bulunan Türkçe öğretmeni Kemal D.'ye, 22 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

YARDIM BAHANESİYLE TACİZ ETTİ

İstanbul Bayrampaşa'da geçen yıl, 12 yaşındaki kız öğrencisini taciz ettiği iddia edilen Türkçe öğretmeni Kemal D. hakkında soruşturma başlatıldı. Kemal D. tutuklandı. İstanbul 31. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, mağdurenin ve bir arkadaşının ortak sınava girdiği, bu sırada arka sırada oturan mağdurenin öğretmeni tarafından yardım bahanesiyle cinsel istismara uğradığı anlatıldı.

ÖN SIRADA OTURAN ÖĞRENCİNİN İFADESİ

Ön sırada oturan öğrenci de ifadesinde daha önce Kemal D.'nin mağdur öğrenciye yönelik cinsel tacizlerini bildiği için ara ara kalemi yere atarak onlara baktığını ve bu sırada cinsel istismarı gördüğünü söyledi. Tanık öğrenci sınavdan kendisinin 70 aldığını, mağdur öğrencinin ise 100 aldığını, bunun mağdur öğrenciye yardım etmesinden dolayı olduğunu belirtti.

22 YIL 6 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

İddiaları reddeden Kemal D. 'cebir ve şiddet kullanarak çocuğun cinsel istismarı' suçlamalarıyla 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sabah Gazetesi Bayrampaşa İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

ali haydar:

Sınıf içi kamera şart oldu, yönetmelik değişmeli

30
4
yanıtYanıtla
Bir Öğretmen:

Elbette tedbir amaçlı güzel bir öneri. Ancak kameradan önce erkeklere ''Adam'' olmak, ''İnsan Olmak'' öğretilsin ya da öğretildiği halde öğrenmek istemeyenler boş yere yaşatılmasın. İçinde Allah korkusu, vicdan, merhamet, çocuk sevgisi olmak yerine sapıklık olan erkekler çoluk çocuktan ve kadınlardan ellerini çeksinler. Böylece kameraya da gerek kalmaz.

yanıt4
yanıt0
Cellat:

Sınıf içi kamera şart artık hiç bir yerde kurumda kimsenin kimseye güveni kalmadı her yere kamera takilsin blader

19
2
yanıtYanıtla
TESPIT:

Bu ulkede yetisen ogretmemlerin liyakat sorunu var..egitimci kimliginden cok sapik kimligiyle öne cikan sozde ogretmenler o kadar cogaldi ki..Egitim ve ogretim alaninda eger ki ogretmen atamasi yapilacaksa oncesinde bunlar bircok testten gecmeli ve akabinde okul ogrenci basari puaniyla endeksli olarak, egitimci olarak kalmali ve ya gorevi biraktirmalidir..Tabii ki tum bu yapilanlar ne kadar da egitim acisindan bir duzey olarak gorulse de, habere konu olan sapik ve buna benzer tipler icin agir cezai yaptirimlar gelirse, olasi bir durum da hangi cezayi alacaklarini bilecegi iicin boylesi bir duruma yeltenenler de vazgeciceklerdir..Sadece Adalet saraylari.!! yapmaklar yetinmemeli bir ulke..o sarayin icinde hukuk kavrami da islemelidir..

14
2
yanıtYanıtla
hanbeli:

NOTUNU YÜKSELTMİŞSE SIKINTI DEĞİL

1
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EN AZINDAN NOTU YÜKSELTMİŞ KARŞILIKSIZ BIRAKMAMIŞ.

4
10
yanıtYanıtla
Fakı:

Öndeki çocuk sınavda en arkayı nasıl görmüş onu anlamadım.

12
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

ALLAH belanizi versin sizin gibi ögretmenlerinde sizin gibi hayvanlarinda okumsunuz Adam olamamisniz kücück cocuklarin hayatlarini maf ediyorsunuz bunlari bu bastakilerde uyumasin artik ayni zihniyeti tasidiklari icinmi Dogru duzgun birsey yapilmiyor

10
3
yanıtYanıtla
Murat Mert:

Bu sapkın hastalık yeni başlamış değil. Yaşım 40 ortaokul yıllarımdan görüp bildiklerim asla unutmadığım sahneler var aklımda. Hocaların kız bazı kız öğrencilere dokunmalarını ardından kızların notunun coşmasını çok gördük. Okul müdürünün okulun rahat kızlarını odasına çağırıp benim oğlum içine kapanık onunla biraz ilgilenip açın demesinide duydum. Sözün kısası bu sapkınlık öğretmenlik mesleğinde zaten hali hazırda vardı. Sadece tek değişen artık çocuklar daha bilinçlendi ve yardım bulabiliyorlar

4
7
yanıtYanıtla
KAMERAMAN:

OKULA SINAFLARA KOLİDORLARA MAHALLELERE SOKAKLARA DEVLET DAİRELERİNDEKİ HER ODAYA HER YERE KAMERA LAZIM. İNSANLAR YÜCE YARATAN TARAFINDAN İZLENİLDİKLERİNİ UNUTTULAR. . .

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title