Haberler

    Ümit Özat'tan Kendisine Yapılan Küfürlü Yoruma Sert Yanıt

    Güncelleme:

    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, sosyal medya hesabından kendisine yönelik küfürlü paylaşıma sert yanıt verdi.

    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, sosyal medya hesabından kendisine ve takımına yapılan yoruma kayıtsız kalmadı ve sert ifadelerle yanıt verdi.

    İşte Ümit Özat'ın küfürlü yoruma verdiği yanıt:

    "BİRAZ EMPATİ YAPIN"

    "Çok savunduğunuz arkadaşınızın bana yazdığı mesaj biraz empati yapın siz ne yaparsınız? Ayrıca Gençlerbirliği kulübünün kümede kalıp kalmaması sizi neden ilgilendiriyor. Herhangi bir Gençlerbirliği taraftarı sizin takımın hocasına yada futbolcusuna inşallah şampiyon olamazsınız diyip bir de üstüne küfür mü ediyor!"

    Kaynak: Skorer / Spor

    Gençlerbirliği Ümit Özat Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (6)

    Fener alayı:

    süvmek bizim meslegimiz.

    9
    7
    yanıtYanıtla
    kamil:

    Futbol topuna halı sahadan öte ayagı degmemıs ınsanların. teknık direktorlere yada futbolculara bos yorumlar yapması. futbolculara kufur edıp sonra futbolcudan ıtıcı bı haraket geldımı asıp kesmelerı komık :)

    11
    2
    yanıtYanıtla
    bEYİN FAKiRi:

    Ümit reis FB taraftarı seninle yolun açık olsun

    6
    5
    yanıtYanıtla
    OKUYUN ÖGRENIN BIRAZ:

    biraz ayilik var ümitte

    5
    5
    yanıtYanıtla
    aslaaa:

    Bu insanlara ayı diyenler aslında ömürlerinde asla insan olamamış, insanlıktan nasip alamamış ve herkesi kendileri gibi sanan (ayı) varlıklar. yani herkesi kendisi gibi (ayı) görmüşler. yazık.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    BJK:

    HAYVANLAR SUKUT OLMUŞ İNSANLAR TERİYESİZLEŞMİŞ

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title