Haberler

Ünlü Süpermarket Zincirinden Aldığı Muzun İçinden Zehirli Akrep Çıktı

İngiltere'de ünlü süpermarket zincirlerinin birinden paketlenmiş muz alan kadın, içinden akrep çıkması üzerine büyük şok yaşadı. Akrebi yakalayan kadın süpermarkete giderek şikayetçi oldu.

İngiltere'de yaşayan 67 yaşındaki kadın, ünlü market zinciri ALDI'den aldığı paket muzun içinden akrep çıkmasıyla hayatının şokunu yaşadı.

10 STERLİNLİK ÖZÜR

Linda Pollard isimli kadın, içinde 5 adet muz bulunan kilitli paketin içinden kocaman bir akrep çıkması üzerine markete giderek şikayetçi oldu. Süpermarket zinciri ise özür dikeyerek kadına iyi niyet göstergesi olarak 10 sterlin değerinde bir kupon verdi.

ZEHİRLİ BİR TÜR

Olayı araştıran uzmanlar, muz paketinin içinden çıkanın muzların geldiği Orta Amerika'daki Belize'de yaygın olan bir Slenderbrown tipi bir akrep olduğunu açıkladılar. Ayrıca akrebin zehirli bir tür olduğu da ifade edildi.

Pollard korkusunu hala üzerinden atamadığını ve evde ikinci bir akrep olması ihtimalini düşündüğü için sürekli bir yerleri kontrol etmeye başladığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (57)

guddddusi:

kadın muzlarla ne yapacaktı acaba :::::::)))))

0
39
yanıtYanıtla
akrep çıkartmaya çalışan yardımsever dr:

eğer onun için almışsa aklıma . . . fışkırtarak boğma yöntemi geldi. . .

yanıt0
yanıt12
aynı ülkede olmaktan utandım:

ne kadar pislik bir zihniyetsiniz siz yaa ne kadar kötüsünüz iğrençisiniz. . . . anneniz yaşında kadın

yanıt21
yanıt2
ööğk:

ne olmuş bende saat aldım içinden akrep çıktı

5
17
yanıtYanıtla
Fako:

Peh espiriye bak

yanıt6
yanıt0
Doğrucu Davut:

Bizim sucuklardada at ve eşek çıkıyor

21
0
yanıtYanıtla
kimene:

gardaş bizimkiler organik halis kayserii

yanıt0
yanıt0
renksiz:

fiyatın içinde onlar hep helal helal ye tosunum şeklinde

yanıt0
yanıt0
ADA:

bence akrep kadından korkmuştur

19
0
yanıtYanıtla
gulbaba:

KADIN AKREPTEN DAHA TEHLİKELİ DURUYOR; ELİNE GEÇENİN VAY HALİNE YILLARIN ACISINI ÇIKARACAK GİBİ BİR TİP VAR. . .

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title