Haberler

İsviçre Ligindeki Gol, Şike İddialarını Ayyuka Çıkardı

Güncelleme:

İsviçre Liginde oynanan Sion - Luzern karşılaşmasında kalecinin yediği gol, şike iddialarına sebep oldu.

Salih Uçan'ın takımı Sion, İsviçre Ligi'nde çıktığı Luzern deplasmanında ilginç bir gole imza attı. Rakip takımın kalecisinin topla gereksiz oynamasından faydalanan deplasman ekibi sahadan 1-0'lık skorla galip ayrıldı.

Jonas Omlin, yediği gol sonrası taraftarından büyük tepki görürken İsviçre medyasında oyuncunun yediği gol için şike iddiaları bile gündeme geldi.

TAKIM 4. SIRADA KALDI

Luzern aldığı bu mağlubiyetle 4. sırada kalırken 5. sıradaki Zürich ile arasındaki puan farkı 3'e indi. Sion ise aldığı galibiyetle puanını 31 yaptı ve son sıradaki Lausanne'nin üstünde averajla 9. sıraya yükseldi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Salih Uçan Fc Sion İsviçre Luzern Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

SALİH UÇAMAYAN:

FENERİN ADAMI NEREYE GİTSE ŞİKE ORAYADA GİDİYOR :d

17
11
yanıtYanıtla
mami 48:

bu ülkedede 2011 de şike varsa bunun adı trabzondur.

12
8
yanıtYanıtla
laz:

sadece 2011 mi bursaya maç satan rizeyide düşüren bunlar ! unutmadık

yanıt14
yanıt2
VER MEHTERİ:

ÇEYREK ALTIN 300 LİRA DOLAR 4 LİRA EURO 5 LİRA BENZİN 6 LİRA VER MEHTERİ

12
3
yanıtYanıtla
HASAN:

ÇEYREK ALTINI KARIŞTIRMA İKİ KURUŞLUK ALTINIMIZ VAR O BARİ PARA ETSİN

yanıt1
yanıt0
Kebepçı Selahattin:

Fenere Şika yaptı diyen en hafif tabirle . . . Fener Bjk yendi Şike yok, Fener Cinconu yendi Şike yok, Fener güya çekiştiği Lazları yendi Bunda da şike yokAma ne hikmetse, Anadolu takımlarını yenince şike yaptı Bu nasıl bir mantık, Bu nasıl bir hazımsızlıktır. Cincon 19 Senedir Kadıköyde yenemiyor, Acaba borcu harcıda çokya Bu şike diyenlere sormak lazım Paramı alıyorsunuzda en iyi döneminizde bile 6 yiyorsunuz.

7
5
yanıtYanıtla
1907:

kardeşim yüreğine sağlık millet 8 atar sorun yok bizim rakipler mesela g. antep 90 6 santos attı aynı antep ts maçı ilk yarı 3-0 o sene hep öyleydi yine bursa ya herkes yattı yine en büyük FENERBAHÇE

yanıt2
yanıt0
HASAN:

SİZİN GİBİ TARAFTARLAR OLDUKÇA BU ÜLKEDE ŞİKE BİTMEZ

yanıt1
yanıt0
HIRBO:

TÜRKİYEDE DE VAR GÖZTEPE MAÇINDA DEMBA BANIN BİLEREK TOPU DIŞARI VURMASI AKHİSAR MAÇINDA LUKACIN YEDİĞİ 2. VE 3. GOLLER ANLATMAYA GEREK YOK GÖRÜYORSUNUZ

8
1
yanıtYanıtla
ADALET:

YANIBAŞINIZDAKİ PİSLİĞİ GÖRMÜYORSUNUZ DA TA İSVİÇRE''DEKİNİ GÖRÜYORSUNUZ. BİZİM HALILAR ARTIK PİSLİKLERİ ÖRTMEYE YETMİYOR, BRANDA ALIN ARTIK.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title