Haberler

5 Üniversitelinin Öldüğü Feci Kazaya Neden Olduğu Söylenen Yasaklı Kokoreççi Konuştu

Güncelleme:

Nevşehir'de 5 üniversitelinin hayatını kaybettiği kazaya neden olduğu iddia edilen kokoreççi ilk kez konuştu. Kokoreççi,"Karayolu üzerinde hiç ışıklandırma yokken belediye açığını üzerime atmaya çalışıyor" dedi.

Nevşehir'de seyir halindeki otomobil, kokoreç almak için duran otomobile arkadan çarpmış ve içinde bulunan 5 öğrenci hayatını kaybetmişti. Kazaya satış yapması yasaklanan kokoreççinin neden olduğu iddia edilmişti. Kokoreççi günler sonra ilk kez konuşarak "Karayolu üzerinde herhangi bir ışıklandırma yokken belediye açığını benim üzerime atmaya çalışıyor. Kazanın olduğu yer, tezgâhımın bulunduğu yerden 5 metre içerideydi" diye kendini savundu.

OTOMOBİL, KOKOREÇ ALMAK İÇİN DURAN ARABAYA ÇARPTI

Nevşehir- Ürgüp Karayolu, Uçhisar kavşağında Turgay İçöz'ün (22) kullandığı otomobil, yol kenarındaki midibüsten kokoreç almak için duran İ.B. yönetimindeki kamyonete arkadan çarptı.

5 Üniversitelinin Öldüğü Feci Kazaya Neden Olduğu Söylenen Yasaklı Kokoreççi Konuştu

KAZADA 5 GENÇ ÖLÜRKEN KOKOREÇÇİ SUÇLANDI

Kazada, Kapadokya Üniversitesi öğrencileri Tugay İçöz, Salim Burak İçöz (19), Tarık Öztürk (24), Gamze Aktoprak (21) ve Gülbahar Pektaş (22) öldü. Kazaya, Üçhisar Belediyesi'nin yasaklamasına rağmen satış yapmaya devam eden kokoreççi Yüksel Ferveren'in neden olduğu iddia edildi.

5 Üniversitelinin Öldüğü Feci Kazaya Neden Olduğu Söylenen Yasaklı Kokoreççi Konuştu

KOKOREÇÇİ İLK KEZ KONUŞTU: KARAYOLUNDA IŞIKLANDIRMA YOK

Jandarma ve emniyetin hazırladığı kaza tespit tutanağında, kamyonet sürücüsünün kusursuz olduğu ifade edildi. Sorumlu olduğu söylenen kokoreççi Ferveren, konuştu:

"Karayolu üzerinde herhangi bir ışıklandırma yokken belediye açığını benim üzerime atmaya çalışıyor. Kazanın olduğu yer, tezgâhımın bulunduğu yerden 5 metre içerideydi. O bölgede seyyar satıcılık yapan sadece ben değilim. Bu işi sadece ben yapıyormuşum gibi herkes üzerime geldi.

"BELEDİYE SUÇU ÜZERİME YIKMAYA ÇALIŞIYOR"

Orada çalışmayacağıma dair yazıyı, Uçhisar Belediyesi zabıtaları imzam olmadan, tutanak tutup cama asmış. Daha sonra belediyeye giderek durumu öğrenmeye çalıştım. Bana tezgâhın ruhsatsız olması nedeniyle tutanak tutulduğunu söylediler.

5 Üniversitelinin Öldüğü Feci Kazaya Neden Olduğu Söylenen Yasaklı Kokoreççi Konuştu

Hakkımı aramak için BİMER'e başvurdum; bu işi yapanın tek ben olmadığımı söyleyerek bir nevi izin istedim. Uçhisar Belediye Başkanı'nın avukatı, başkanın BİMER'e verdiğim dilekçeden rahatsız olduğunu, hakkımda suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

"PSİKOLOJİM BOZULDU, SOKAĞA ÇIKAMIYORUM"

Ben de 'Bu benim hakkım' dedim. Daha sonra avukat yanımda başkanı aradı. Başkanın sesini duydum; 'O kokoreççiyi bırakma, şikâyetini geri çekip dilekçesini değiştirsin, adam akıllı yazsın' dedi. Ben orada esir değilim. Üniversite mezunu, iş bulamayan bir vatandaşım. Avukat şimdilik tezgâhı kaldırmamı ve birkaç ay sonra tekrar açmamı söyledi. Ben de tezgâhı 1.5 ay sonra tekrar açtım. Ardından bu kaza meydana geldi. Sokağa çıkamıyorum, psikolojim bozuldu."

"KOKOREÇÇİYİ 3 KEZ UYARDIK"

Uçhisar Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler yetkilileri de, kokoreççinin hem sakıncalı bir yerde hem de ruhsatsız çalıştığı için 3 kez uyarıldığını ve tutanak tutulduğunu belirtti ve şunları kaydetti: "Karayolu üzerinde bulunan bir tarla var. Tarlanın 50 metre aşağısında bir bağda yaşadığı için arabayı oraya park ettiğinden evinin önüne araba park etmiş gibi duruyor. Bu durumda herhangi bir işlem yapamıyoruz. Denetlenmesi oldukça zor. 3 defa uyardık, seyyar arabasını kaldırttık. Bizi BİMER'e şikâyet etmiş."

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Nevşehir Uçhisar Ürgüp 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

TRAFİKTE BİRBİRİNE SAYGI YOK:

ALLAH MUHAFAZA ORDA PATLAMIŞ LASTİĞİNİ DEĞİŞTİREN BİRİSİ OLSA NE OLACAKTI? KOKOREÇÇİMİ SUÇLU OLACAKTI ?SAĞ ŞERİTTE ÖLÜMCÜL HIZ YAPAN CEREMESİNİ ÇEKSİN?İŞİNE GELSİN GELMESİN BU SÖZÜM HERKESE

12
0
yanıtYanıtla
KIBRISLI ASIL TURK:

Ne olursa hep garibana oluyor devlet veya yetkililer hicbir zaman sorumluluk almiyor bir yolunu bulup sivisiyor sende gucun yetese mahkemede adalet ara, boyle durumlara ne butce nede saglik dayanir, baska ulkede yasalar esit soruymlu kim olursa olsun isterse millet vekili cezalandirilir

7
0
yanıtYanıtla
nkk:

trafik kurallarina göre kim suclu . tabiki duran araca arkadan vuran her yerde yüzde yüz sucludur bu böyle . kokoreciyle alakasi yok türkiyedeki trafik kontrolculeri nin bu cahilligi ne. anlasilmaz rezalet.

6
1
yanıtYanıtla
Ali atmaca:

Arabasına el koymanız lazımdı uyarı nedir kim takar bu devirde uyarıyı

4
2
yanıtYanıtla
HAYRET:

belediyenin halt yemesi ne alaka kokareççi.

4
0
yanıtYanıtla
nkk:

arac kullanirken mesafe ve önüne bakacaksin yoksa sonuc ölüm olabiliyor .

3
0
yanıtYanıtla
Ben Seçimlerde Oy Kullanmıycam:

Çünkü müşrik değilim, Allah''ın indirdiği ile hükmetmeyenler arasında hangisi daha güzel Allah''ın indirmediği ile ahkam kesecek diye oy vermek istemiyorum. Oy kullanırsam da silah zoruyla kullandırmışlardır ya da üzerimde baskı varmıştır. İlla ki müşrik değilim çünkü.

1
0
yanıtYanıtla
Uzman:

Oy fadime oy...

yanıt0
yanıt0
OKUYUN ÖGRENIN BIRAZ:

MESELE BELEDIYE KIMDE MESELESI GARIBAN KOKORECCIYI SUCLAMAK KOLAY

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title