Haberler

Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la Görüştü

Güncelleme:

Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrası Ankara'daki hareketli saatler yaşandı. Bahçeli, Adalet Bakanı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve parti kurmaylarıyla bir araya geldi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı sonrası Ankara'daki hareketlilik dakikalar yaşandı. MHP Lideri Bahçeli, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Başbakan Yıldırım ve parti kurmayları ile bir araya geldi. Çıkışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sayın Bahçeli'nin yarın saat 13:30'da görüşeceğiz. Şu an söyleyecek bir şey yok" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile görüştükten sonra Meclis Başkanı İsmail Kahraman ile bir araya geldi.

14.00- TBMM BAŞKANI İLE DE BİR ARAYA GELDİ

Erdoğan bu görüşmelerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ile de bir araya geldi.

13.45- "SÖYLEYECEK BİR ŞEYİM YOK, YARIN GÖRÜŞECEĞİZ"

Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, erken seçim sorularına "Yarın 13:30'da Külliye'de Sayın Bahçeli ile görüşeceğiz. Orada bizim düşüncelerimizi paylaşacağız. Söyleyecek bir şeyim yok, her şeyi grup toplantısında söyledim" ifadelerini kullandı.

13.30- ERDOĞAN, YILDIRIM İLE BİR ARAYA GELDİ

Bahçeli'nin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve kurmayları ile bir araya geldi. Görüşmeye Mustafa Şentop ve Abdülhamit Gül ile görüştü.

13.03- BAHÇELİ, ADALET BAKANIYLA GÖRÜŞTÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile makamında görüştü. İkili zirve 20 dakika sürdü. Görüşme Bahçeli'nin TBMM'deki makam odasında gerçekleşti.

11.56- ERDOĞAN: YARIN GÖRÜŞECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yapacağı konuşmanın öncesinde gazetecilere 'Yarın Sayın Bahçeli ile bu konuyu görüşeceğiz' şeklinde konuştu.

11.34- CHP'DEN ANINDA CEVAP

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, muhalefetin erken seçime hazır olduğunu belirterek, 'Hodri meydan' ifadesini kullandı.

11:30- HÜKÜMETTEN İLK YORUM

Bahçeli'nin 'seçimleri öne alalım' çağrısına Hükümet kanadından ilk yanıt, Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ açıklamasında, 'Partinin yetkili organlarında değerlendirilir" dedi.

10.48- BAHÇELİ'DEN ERKEN SEÇİM ÇIKIŞI

Bahçeli, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Önümüzde 2 seçim vardır. Ya normal tarihi beklenecek. Ya da Milli mecburiyetten dolayı seçimleri erkene çekilecektir. Bilinmelidir ki gerekli uyum yasalarının çıkarılmasının ardından MHP seçimlerin erkene alınmasından yana takdirini kullanmaktadır. 26 Ağustos'un Malazgirt'in yıl dönümünde yeni bir zafer ruhu ile Cumhurbaşkanını seçmeli ve en makul ve mantıklı yoldur" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title