Haberler

Güncelleme 2 - Kocaeli'de Trafik Kazası

Anadolu Otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşinin de bulunduğu 8'i kadın 11 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu İstanbul istikametinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşinin de bulunduğu 8'i kadın 11 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ramazan Ceylan yönetimindeki 33 TN 872 plakalı gıda yüklü tırın kupasına, otoyolun sağ şeridinden seyrettiği sırada cep kısmından çıkan plakası ve sürücüsünün kimliği bilinmeyen otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden tır şoförü Ceylan, Mücahit Tunçbilek'in kullandığı 34 LHM 59 plakalı minibüse de çarparak, iki viyadük arasındaki boşluğa düştü.

Ceylan olay yerinde yaşamını yitirirken, aynı şekilde kontrolünü kaybederek viyadük boşluğunda düşen minibüsteki 8'i kadın 11 kişi yaralandı.

Bu arada minibüste yaralanan kadınların, aralarında Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ile bazı vali yardımcılarının ve kaymakamların eşleri olduğu öğrenildi.

112 Acil Servis ekipleri, aralarında 2 korumanın da bulunduğu 10 yaralıyı çevredeki hastanelere kaldırdı.

Minibüs sürücüsü ise kaza kırım ekibinin 1 saat süren çalışmasının ardından sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarıldı.

Öte yandan ismi henüz öğrenilemeyen kaymakam eşlerinden birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Kaza yapan araçların kaldırılmasıyla otoyolda ulaşım normale döndü.

Kazaya sebebiyet verdiği değerlendirilen sürücü gözaltında

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy ve mülki idare amirlerinin eşlerinin bir program katılmak üzere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 34 LHM 59 plakalı araçla Anadolu Otoyolu'nda seyir halindeyken Dilovası mevkisinde trafik kazası meydana geldiği kaydedildi.

Kazaya karışan minibüs sürücüsünün durumunun ağır olduğu ve tedavisinin devam ettiği ifade edilen açıklamada, Hülya Aksoy, vali yardımcısı, kaymakam eşleri ile koruma memuru olmak üzere 11 kişinin yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Açıklamada, "Kazaya karışan tır sürücüsü hayatını kaybetmiş olup, kazaya sebebiyet verdiği değerlendirilen araç sürücüsü 1 kişi gözaltına alınmış ve kazayla ilgili soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmektedir." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Ceylan Hüseyin Aksoy Hülya Aksoy İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title