Haberler

Dha Yurt Bülteni-17

Halk otobüsündeki şüpheli valiz fünye ile patlatıldı

ÇANAKKALE'de özel halk otobüsünde bir yolcunun unuttuğu valizi şüpheli bulan sürücü Zekeriya Çetinkaya, yolcuları indirdikten sonra durumu polise bildirdi. Bomba imha uzmanının fünye ile uzaktan patlattığı valizden giysi çıktı.

Ç-3 Ekspres Hattı'nda hizmet veren 17 H 0070 plakalı, Çanakkale Belediyesi denetimli özel halk otobüsünün sürücüsü Zekeriya Çetinkaya, saat 14.00 sıralarında araçta unutulan siyah bir valizi görünce şüphelenerek durumu polise bildirdi. Sürücü Çetinkaya, Demircioğlu Caddesi'nin iskeleye yakın noktasında otobüsü sağa çekerek park edip, ilk olarak yolcuları indirdi. Polis ekipleri gelerek olay yerini güvenlik şeridiyle çevirdi. Gerekli önlemler alındıktan sonra bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek otobüse girip şüpheli valiz üzerinde inceleme yaptı. Ardından da valize yerleştirdiği fünyeyi patlattı. Valizin içinde giysi olduğu belirlendi.

Polis ekipleri, ifadesini almak ve detaylı inceleme yapmak üzere sürücü Zekeriya Çetinkaya ile birlikte özel halk otobüsünü garaja götürdü. Polisin, valizin sahibini tespit etmeye çalıştığı belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Halk otobüsünden görüntü.

Bomba uzmanının halk otobüsüne binmesinden görüntü.

Polislerden ve çevre güvenliğinden görüntü.

Çevrede olayı izleyen vatandaşlardan görüntü.

Otobüs içindeki valizin fünye ile patlatılmasından görüntü.

Otobüsün içinde patlatılan valizden görüntü.

Haber-Kamera: Burak GEZEN / ÇANAKKALE,

=================================================

Bakan Arslan'ın acı günü

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaşamını yitiren yeğeni Burcu Arslan'ın cenaze törenine katılmak üzere Kars'ın Kağızman ilçesine geldi.

Nuran- Seyfettin Aslan çiftinin 2 çocuğundan küçüğü olan 20 yaşındaki bedensel engelli Burcu Aslan dün gece yaşamının yitirdi. Yatağa bağlı olarak yaşayan yeğenin ölüm haberi üzerine bugün uçakla Kars'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'I, Havalimanında Vali Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Bakan Arslan, daha sonra Vali Rahmi Doğan ile birlikte yeğeninin cenaze törenine katılmak üzere Kağızman ilçesine bağlı Bulanık köyüne geçti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Burcu Aslan yakınlarının gözyaşları içinde Bulanık Köyü Mezarlığı'nda defnedildi.

Oldukça üzgün görünen Bakan Aslan kurulan taziye çatırında taziyeleri kabul etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Bakan Aslan'ın taziye çadırında otuması

-Bakan Aslan'ın tazileri kabul etmesi

Haber-Kamera: İlhami TURAN / KAĞIZMAN

=================================================

Kelkit Çayında erkek cesedi bulundu

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde Kelkit çayında erkek cesedi bulundu.

Olay saat 15.30 sıralarında ilçeye 6 km uzaklıkta Kelkit Çayı meydana geldi. Olta ile balık tutan vatandaşlar suyun içinde ceset olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Suyun içindeki ceset olay yerine gelen Erbaa Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sudan çıkartıldı. Polis ekipleri yaptığı incelemede cesedin Serkan Özyurt'a (30) ait olduğunu belirledi. Ekipler çevrede Özyurt'un suya nereden girdiğini tespit etmek için Drone ile inceleme yaptı. Özyurt'un cesedi yapılan incelemelerin ardından otopsi için Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Erek Mahallesinde oturan ve çobanlık yapan Serkan Özyurt'un Kelkit Çayı kenarında sürekli hayvanları otlattığı, serinlemek amacıyla girdiği Kelkit Çayında boğulmuş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken Özyurt'un çobanlık yaptığı 5 büyükbaş hayvanın ise sabah saatlerinde Erek Mahallesinde vatandaşlar tarafından bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü

-Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları.

-Drone ile yapılan arama çalışmaları.

-İtfaiye tarafından cesedin çıkartılması.

-Cesedin cenaze aracına taşınması.

-Genel Detay

Haber-Kamera: İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat),

============================================

Kazada yaşamını yitiren emniyet müdürü toprağa verildi

TRABZON'un Yomra ilçesinde kullandığı otomobil ile otobüse arkadan çarparak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Trabon Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Akduman (47), İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon Emniyet Müdür Yardımcısı, 2'inci sınıf Emniyet Müdürü Ayhan Akduman, dün (salı) saat 04.00 sıralarında, Yomra ilçesi Kaşüstü mevkiinde, yönetimindeki 24 ER 404 plakalı otomobille, yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan Ayhan Akduman kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Akduman için görev yaptığı Trabzon Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Eşi Nergiz Akduman ve kızı Çiçek Akduman'ın (11) da katıldığı buradaki törenin ardından, Akduman'ın cenazesi İzmir'e getirildi. Akduman, Balçova ilçesindeki Yukarı Çarşı Camii'nde, ikindide kılınan cenaze namazının ardından, Urla İskele Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine, Akduman'ın ailesinin yanı sıra, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da çelenk gönderdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Yakınlardan görüntü

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'dan görüntü

Cenaze namazından görüntü

Cenazenin araca yüklenmesinden görüntü

Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Davut CAN / İZMİR,

=========================================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burcu Aslan Çetinkaya Kelkit İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title