Haberler

Oneplus 6 Suya Dayanlıklı Ip67 Standartlarında Olacak

OnePlus'ın Yeni Amiral Gemisi OnePlus 6 Suya Dayanıklı Olacak OnePlus 6 Suya Dayanlıklı Olacak Gibi Görünüyor.

OnePlus'ın Yeni Amiral Gemisi OnePlus 6 Suya Dayanıklı Olacak

OnePlus 6 Suya Dayanlıklı Olacak Gibi Görünüyor.

OnePlus'ın yeni amiral gemisinin özellikleri hakkında sürekli söylentiler ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. OnePlus 6'nın beklenen özellikleri hakkında çok şey yazdık ve bunların bir kısmı da doğrulandı.

Ancak, bugün, OnePlus'ın resmi Twitter hesabı, söylentilerin önemli bir parçası olmayan bir özelliğe işaret ediyor: suya dayanıklılık Water-Resistance!

OnePlus 6 Suya Dayanlıklı Olacak

Don't you just hate it when you have to stop using your phone when it rains? So do we 😉 pic.twitter.com/QEnOdm3Xtk

— OnePlus (@oneplus) 16 Nisan 2018

OnePlus'ın resmi olarak ilk suya dayanıklı cihazı OnePlus 6 Olacak diyebiliriz.

Şirket daha önceki cihazlarında bazı su geçirmezlik özelliklerinde iyileştirmeler yapmıştı ancak resmi bir belgeye sahip değildi.

IP67 ve üstü derecelendirmelerin hemen hemen her amiral gemisi için standart olduğu göz önünde bulundurulduğunda, bu yeni OnePlus cihazlarının daha pahalı diğer cihazların gerisinde kaldığı birkaç şeyden biriydi.

Mevcut söylentilere göre OnePlus 6 Mayıs'ın 5'inde resmi olarak duyurulacak.

TNW

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Twitter Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title