Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Güvenlik Zaafiyeti Bu

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili, "Güvenlik zaafiyeti bu. Fenerbahçe'nin içişleri bizi ilgilendirmez." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe derbisinde başı yaralanan Şenol Güneş'i ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu.

"TÜRK SPORU İÇİN ÜZÜCÜ BİR GÜN"

Fikret Orman'ın açıklamaları:

"Çok üzücü bir gün Türk sporu için... Bu derbiler, Fenerbahçe - Beşiktaş derbileri gergin geçiyor. Benzeri bizim statta da oynandı, kırmızı kartlar oldu ama bizde böyle şeyler olmadı. Güvenlik zaafiyeti bu. Fenerbahçe'nin iç işleri bizi ilgilendirmez. Dünya üçüncüsü hocaya bunların yapılması çok çirkin. Oyuncular hakeme soruyor, 'girelim mi koridora' diye giriyor oyuncular. Personele özel güvenlik saldırıyor. Üzülüyoruz. Ligde de güzel bir yarışma var, zevkini çıkaracağımıza bu gibi şeylerle kamuoyu futboldan soğutuluyor. Mesele düzgün taraftarları statlara çekebilmek. Bizim bunu yapabildiğimizi düşünüyorum. Hocamızın durumu iyi. Oyunculuk zamanında travma geçirdiği için MR'a aldık ama durumu iyi. Biz oraya futbol için gittik çok üzüntülüyüz. Takımımız da Ümraniye'ye geçiyor. Artık bundan sonrası TFF'nin vereceği karar. Fenerbahçe'den kimse aramadı konuşmadık. Şenol hoca bu gece kalacak hastanede. Taraftarlar da geliyor buraya ama burası hastane, burada canıyla uğraşıyor insanlar, taraftarlar gelmesin lütfen.

Hukuken ne olacağını bilmiyorum. TFF, talimatları gereği neyse onu yapacaktır. Sadece Yıldırım başkanla konuştum, 'geçmiş olsun' dedi. Federasyondaki insanlar da üzüntülüdür. Ülkenin verdiği imaj bu olmamalı.

"KAVGA ORTAMI YARATMAK İSTEMİYORUM"

Polemik-kavga ortamı yaratmak istemiyorum. Biz kulübümüzü iyi bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu camialar 100 yıldır var. Kan savaşı da değil, Afrin'e de gitmiyoruz, top oynanıyor, maç oynuyoruz, kazanan kaybeden olacak, bizim bakmamız gereken bu.

Ben Ümraniye'de maçı izliyordum, çok vakıf değilim, konuşulanları bilmiyorum. Oyuncular 'Girelim mi diye sorduk, onun üzerine girdik' dediler. Hocanın başına koltuk atılmış, o dakikadan sonra normal maç oynanması mümkün değil. Talimatlar da açık zaten."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (17)

adboz:

fikret bey sende oyuncuna söyle ikide bir ölmüş anasını sıtada getirmesin. antrönöründe bayağı artist ha. içeri sğlam girdi kafası dikişli çktı. allah allah.

2
8
yanıtYanıtla
dadaş:

boş konuşma fikret efendiiii gördük sizinde güvenlik zaafiyeti olmayan stadınızı ama biz sizin gibi kuyruğumuzu kıstırıp bi tarafımıza kaçmadık :)))))) futbol oynamaya gelmiş miş kimi yiyonuz beeee oscarlık oyun oynadınız bravo. . . . . .

5
3
yanıtYanıtla
kerem:

özel güvenlik eşkiya gibi beşiktaşa saldırıyor bunlar kim nasıl işe alınmışlar tutuklanmayacaklar mı yoksa böyle her gelene vahşi hayvanlar gibi saldırıp sonra klübelerine mi dönecekler

1
6
yanıtYanıtla
Fb:

Lan yürü git jaypaz fenerın otübüse silah sıktılar nrdeydın tırabzondan tula taşlarla girdı sahaya oto barıçe neler yaptı hesabına geliyor hiç bileyde yok normaldır tıner çok çekmıştı ondan

3
4
yanıtYanıtla
Polis Hakan:

Bu kadar adama ne güvenlik ne de polis yeter. FB yönetimi kasıtlı olarak fazladan bilet satmış. Bu durumun suçlusu fb yönetimidir

5
0
yanıtYanıtla
zaza:

fenerbahçe-bjk maçları ülkenin en keyifli ve rekabetli maçlarıydı sağolsun fikret orman başkan olduğundan beri olayların bu seviyeye gelmesi için elinden geleni yaptı, şl'' de tolgay, tosic ve vida kendi hataları yüzünden bjk''yi elendirdiler kendisi tek ceza vermedi neden çünkü küçük takım bjk, bu yüzden tolga cesaretlenip rakip takım taraftarıyla diyaloga giriyor hiçkimse kendini kandırmasın bir futbolcu gs-bjk-fb taraftarıyla diyaloga girerse olacağı budur.

1
4
yanıtYanıtla
KARTAL HERYERDE:

Tabi hep fb yendiği için çok keyifliydi. Fikret başkan sizin dilinizden konuştuğu, cevap verdiği için işinize gelmiyor. .

yanıt2
yanıt1
hakikat:

zaza boş yapma

yanıt4
yanıt0
Adam haklı:

Bence de güvenlik zaafiyeti, Eğer güvenliği yumruklarsan işini yapamaz hale gelir ve güvenlik zaafiyetine dönüşür.

3
1
yanıtYanıtla
Ali:

Ne güvenlik zafiyeti her kisinin Basina bir Pollis mi dikmek gerekiyor bizler önce kendimiz hosgörülü olmamiz lazim gerisi Faso fiso

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title