Haberler

    Yazıklar Olsun

    Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Türk futboluna kara bir leke daha sürüldü, yaşanan çirkinlikler herkesi üzdü.

    CELAL UMUT EREN

    Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı gergin bir atmosferde başladı. İlk düdükten itibaren sahaya yabancı madde atan sarı-lacivertli taraftarlar 57. dakikada Teknik Direktör Şenol Güneş'in kafasından yaralanmasına yol açtı. Olayların tırmanması üzerine hakem Mete Kalkavan soyunma odasına giderek maçı tatil ettiğini açıkladı.

    Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 0-0 devam ederken 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

    Oldukça gergin geçen karşılaşmanın ilk yarısı özellikle Beşiktaş'ın kullandığı korner atışları sırasında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle sık sık durdu. Güvenlik önlemlerinin yetersizliği ve tüm bu yaşananlara rağmen herhangi bir tedbir alınmaması dikkat çekti.

    İkinci yarıda da yüksek tansiyon devam etti. 57. dakikada Beşiktaş yedek kulübesi ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında gerilim arttı. Kaleci Tolga Zengin ile Oğuzhan'ın sarı-lacivertli tribünler ile sözlü diyaloga girmesi üzerine Şenol Güneş duruma müdahale etmek istedi. Bu sırada Güneş kafasına gelen yabancı maddeler üzerine yere yığıldı. Beşiktaşlı futbolcular hocalarının etrafından toplanırken, olaylar tavan yaptı. Güneş daha sonra ayağa kalkarak bir süre kafasını tuttu, ardından soyunma odasına yöneldi. Güneş tünel girişinde bir kez daha yerde kaldı.

    Bu esnada hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları bir araya gelerek olayları gözlemcilerle beraber izlemeye başladı.

    Gergin anlar

    Fenerbahçe yedek kulübesi de olaya dahil oldu. Teknik Direktör Aykut Kocaman hem rakip oyuncuları hem de kendi takımını sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı.

    Bu esnada çevik kuvvet birimleri soyunma odasını tüneline doğru gitmeye başladı. Soyunma odası koridorlarında iki takım arasındaki gerginlik büyüdü. Beşiktaşlı tüm futbolcular da içeri doğru koşarken, başta Caner Erkin olmak üzere birçok ismin Fenerbahçeli oyuncularla da tartışmalar yaşadığı görüldü.

    Fenerbahçe takımı saha ortasında beklerken, hakemler de soyunma odasına gitti. 22 dakika boyunca sahada bekleyen Fenerbahçe takımı, daha sonra hakemlerin maçı tatil ettiğini açıklaması üzerine içeri geçti.

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mete Kalkavan Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title