Haberler

Trabzonspor Yönetiminden Vali Yavuz ve Başkan Genç'e Ziyaret

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

Bordo-mavili kulübün yeni yönetimini makamında ağırlayan Vali Yavuz, Trabzonspor'un köklü bir kulüp olduğunu söyledi. Trabzon'un futbolla özdeşleşen bir şehir olduğunu belirten Vali Yavuz, " Trabzonspor ise marka bir değerimizdir. Spor tarihinde büyük başarılara imza atan Trabzonspor'umuz konumu itibariyle her türlü başarıyı hak ediyor. Böyle bir camiayı yönetmek herkese nasip olmaz. Bu aynı zamanda bir cesaret işidir. Sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

AĞAOĞLU: GURUR DUYULACAK BİR TRABZONSPOR İÇİN KOLLARI SIVADIK

Kabulden dolayı Vali Yavuz'a teşekkür eden Trabzonspor Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu da hep birlikte Trabzonspor'u zirveye taşıyacaklarını ifade ederek, "Herkesin gurur duyacağı, ayakta alkışlayacağı bir Trabzonspor için kolları sıvadık. Tabi ki büyük kulüplerden beklentiler de çok farklı oluyor. Taraftarımız takımı her zaman zirvede görmek istiyor. Hep birlikte zirveye taşıyacağız" diye konuştu.

Ziyarette TS Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu Vali Yavuz'a Trabzonspor Plaketi ve isminin üzerinde yazılı olduğu formasını hediye etti.

AĞAOĞLU BAŞKAN GENÇ'İ DE ZİYARET ETTİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte daha sonra Ortahisar İlçe Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Genç, Trabzonspor'un yeni yapılanma süreci hakkında bilgi aldı. Ziyarette konuşan Ağaoğlu ise kendilerine verilen desteklerden ötürü Başkan Genç'e teşekkür etti.

Ağaoğlu, "Biz bir yola koyulduk. Bu uzun soluklu bir yolculuk. Her şeyin bir anda düzelmesi mümkün değil. Biraz sabırlı olmak gerekiyor. Dolayısıyla bu sürece herkesin katılımı ve desteği çok önemli" ifadelerinde bulundu.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ahmet Metin Genç Trabzonspor Ali Ağaoğlu Ortahisar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title