Haberler

Apple, Çift Sım Kartlı İphone Duyurmaya Hazırlanıyor, Fiyatı?

Apple Yakında 6.1 inçlik iPhone Modelleri Duyuracak, Üstelik Çok Daha UCUZ Fiyata!

Çift SIM Kartlı iPhone çok yakında satışa sunulabilir.

Apple'ın yakın dönem planları arasında 6.1 inçlik iki yeni iPhone Modeli Yer alıyor. Bunlardan biri şirket için ilk olacak Çift SIM Kartlı iPhone; bir diğeri ise 550$ satış fiyatı daha düşük bütçeli bir sürüm olacak.

MacRumors'un Ming-Chi Kuo'ya dayandırdığı habere göre; Çift SIM kartlı iPhone sürümü 650$-750$ arasında fiyatlandırılacağı, tek SIM'li modelin ise 550$ olarak fiyatlandırılacağını söyleniyor.

Muhtemelen Çift SIM Kartlı iPhone LCD ekrana sahip olacak!

Yeni duyurulacağı söylenen bu iki 6.1  inçlik iPhone modelinin iPhone X'te kullanılan OLED ekranlara sahip olmayacağı, daha ucuz olan LCD ekranları kullanacağı belirtiliyor. Apple'ın çift SIM Kartlı bir model çıkarması kadar bunun 100 Dolar gibi daha ucuz bir fiyata satılması da ilgi çekici.

Çift SIM telefonlar, Afrika, Güney Amerika ve Asya'nın bazı bölgelerindeki ülkeler de dahil olmak üzere gelişmekte olan pazarlarda popülerdir ve normalde tek SIM karşılıklarından daha pahalı değildir.

Kuo'ya göre daha ilginç olan, 5.8 inçlik iPhone X e göre; bu ucuz telefonlar, 6.1 inç ile daha büyük bir ekrana sahip. Bu da 6.5 inçlik OLED ekranlı iPhone X PLUS modelinin gelebileceğini ve bununda çift SIM desteği ile gelebileceğini gösteriyor.

Mashable

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Apple Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title