Haberler

    Hakemler, Hakem Odasının Kapısını Çalan Aykut Kocaman'a Kapıyı Açmadı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde futbolcuların soyunma odasına girmesinin ardından hakem odasının kapısını çaldı, hakemler kapıyı açmadı.

    Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in başına isabet eden yabancı madde sonrası, önce Beşiktaşlı futbolcuların sonra da hakemin soyunma odasına yönelmesi sonrası ilginç gelişmeler yaşandığı bildirildi.

    HAKEMLER AYKUT KOCAMAN'A KAPIYI AÇMADI

    Maçın tekrar oynanması için çaba harcayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile bir yöneticinin, hakem odasının yolunu tuttuğu, "Bu karşılaşmanın kalan bölümünü seyircisiz oynayalım" önerisini iletmek için kapıyı çaldıkları, ancak buna yanıt alamadıkları öğrenildi.

    Bu durum gerçekleşmeyince, Kocaman ve yöneticinin eli boş olarak yeniden saha içine döndükleri ifade edildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    Vaner Şahin:

    Aykut hiç utanman yok değilmi. fener seyircisini sezon başından beri verdiğin düşmanca beyanlarla sen tahrik ettin. Utanmadan hakem kapılarında sürünüyorsun şimdide.

    10
    21
    yanıtYanıtla
    kennan:

    Sende adam degilmişsin aykut. Türkiyenin gelmiş geçmiş en degerli hocası senin çalıştırdıgın takımın o pislik seyircisinin attıgı bır cisimle kafası yarılıyor adam hastanelik oluyor sende tık yok.

    7
    20
    yanıtYanıtla
    Kocaelisporlu:

    Rezilsin aykut kocaman.konuşmalarında ortamı geren sensin.

    7
    11
    yanıtYanıtla
    dürüst 2:

    Hakem kapilarinda gezmeyi birak ta seyircine sahip cik Aykut bey. . . hic utanman yok mu senin

    5
    8
    yanıtYanıtla
    CİMBOMLU.:

    ŞENOL GÜNEŞLE AYKUT KOCAMANI KARIŞTIRMAYIN.SAHA İÇİNDE TÜRÜBÜNLERDEN ŞENOL GÜNEŞE YABANCI MADDE ATILIYOR GÜYA.KAFASINI TUTUYOR.BUZ KOYMAK İSTİYORLAR. BİŞEY YOK DİYOR BUZ KOYDURTMUYOR.ELİYLE Bİ KAÇ SEFER BAŞINA BAKIYOR KONTROL EDİYOR.KANAMA YOK.YARILMA YOK.KAMERALARDA YAKINDAN KAFASINI ÇEKİYOR.KAN YOK YARILMA YOK.SONRA SOYUNMA ODASINA GİDİYOR.UYDURUKÇA DİKİŞ ATILIYOR.BİRDEN BİRE KAFAYA NE OLDUYSA YARILIYOR.YADA ÇİZİLEREK YARIK AÇILIYOR.ŞENOL GÜNEŞ BÜYÜK BİR OYUNA ALET OLUYOR.AYKUT KOCAMAN DA SEYİRCİSİZ DE OLSA İYİ NİYETLİ OLARAK MAÇI TAMAMLAMAK İSTİYOR. ŞİMDİ HANGİSİNİN ADAM OLDUĞU ANLAŞILIYOR.DEĞİLMİ? BİR TARAFTA AKIL ALMAZ OYUNLARA ALET OLAN ŞENOL GÜNEŞ.DİĞER TARAFTA İYİ NİYETLE MAÇI OYNAYIP TAMAMLAMAK İSTEYEN AYKUT KOCAMAN.

    3
    3
    yanıtYanıtla
    EŞKİ:

    Adamın önerisi gayet güzelmiş.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Siz ne anlarsiniz:

    Akut Kocaman insanlik yapmis anlayana

    4
    1
    yanıtYanıtla
    KEDER:

    aykut kocamal mısın nesin her lafın yalan dolan.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title