Haberler

    Ahmet Çakar: "Galatasaray Maçı Hakemle Kazandı"

    Galatasaray'ın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendiği maça yardımcı hakem Kemal Yılmaz'ın ofsayt kararı damga vurdu.

    Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, sahadan 3-2 galip ayrılarak zirveyi Medipol Başakşehir'den geri aldı.

    İlk yarıyı 2-1 önde kapatan sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıda beraberlik golüne engel olamazken, maçın kırılma anı, ev sahibi takım adına 63. dakikada Douglas ile gelişen atakta yaşandı.

    Fernandes'in pasında Douglas topla buluştu. Brezilyalı futbolcu, güzel bir çalımla kaleci Muslera'yı geçerken, Uruguaylı file bekçisinin müdahalesiyle yerde kaldı.

    Bu pozisyon sonrası Aytemiz Alanyaspor cephesi penaltı ve kırmızı kart kararı beklerken, bu karar yardımcı hakem Kemal Yılmaz'ın ofsayt bayrağına takıldı.

    Aytemiz Alanyasporlu futbolcular itirazlarda bulunurken, karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk, ofsayt atışıyla karşılaşmayı devam ettirdi.

    Ahmet Çakar : "Galatasaray maçı hakemle kazandı"

    Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar ise bu pozisyon sonrası attığı tweette, kararın hatalı olduğunu, Galatasaray'ın maçı hakemle kazandığı yorumunda bulundu.

    Öte yandan yayıncı kuruluş beIN Sports da, maçın ardından yayınlanan programda Piero yöntemiyle pozisyonun ofsayt olmadığını gösterdi.

    (Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır.)

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aytemiz Alanyaspor Kemal Yılmaz Ahmet Çakar Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title