Haberler

Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray Maçının Ardından - Mesut Bakkal

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yenerek liderliklerini korudukları için mutlu olduklarını söyledi.

Bahçeşehir Okulları Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Terim, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maça değindi.

Olaylı derbide yaralanan ve başına 5 dikiş atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e "geçmiş olsun" dileğini ileten Terim, maçlarda gerilimi körüklememek adına kendisinin sakin durduğunu anlattı. Terim, "Herkes neden sakin olduğumu biraz daha iyi anlamıştır." ifadesini kullandı.

"Galatasaraylılara söyleyeceğim şudur, kaldı 360 dakika." diyen Terim, "Onun için de savaşıyoruz. Alanyaspor çok iyi bir takım. Üç puan çok önemli. Bir taraf küme düşmemek için bir taraf şampiyon olmak için uğraşıyor, ikisi de ipin üstünde. 2-0'dan 2-2'ye dönmek kolay değil. Mesut hocayı tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Hedefe doğru gidiyoruz"

Maçta riskli değişiklikler yaptığını aktaran Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçı 3-2 kazanan bir Galatasaray. Çok mutluyum. Galatasaraylılar adına çok mutluyum. Lider kaldığımız için çok mutluyum. Sona yaklaşıyoruz. İnşallah devam edecek ama bundan sonra her maç böyle geçecek. Çatır çatır yarışma var. Galatasaraylılar bilsin ki biz bir hedef koyduk, o hedefe doğru gidiyoruz. Allah izin verirse de o hedefe ulaşacağız."

Galatasaray'ın deplasman maçlarında enteresan bir durumunun olduğunu kaydeden Terim, "Ben de bu sene vakıf oldum bu olaya. Hayatımda hiçbir zaman deplasmanı, içeriyi, dışarıyı, Avrupa'yı hiç... Ancak oluyor demek ki böyle bir fobi. Kendi sahamızda iyi oynayanlar da deplasmanda iyi oynamıyor ya da oynayamıyor. İyi bir deplasmanı, iyi bir takımı geçtiğimiz için mutluyum." ifadelerini kullandı.

"Maicon'u ne kovdum ne de kadro dışı bıraktım"

Terim, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Teleset Mobilya Akhisarspor maçında performansıyla ve gördüğü kırmızı kartla eleştirilen Maicon Roque için olumlu ifadeler kullandı.

"Söylenenlerin aksine Maicon'u ne kovdum ne de kadro dışı bıraktım." diyen Terim, "Oyuncumla görüştüm. Maicon bizimle beraberdir. Beşiktaş maçında oynar veya oynamaz bilmem ama takımımızın önemli oyuncusudur." şeklinde görüş belirtti.

Bakkal: "Her hafta pozisyonlarla canımız yanıyor"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçta bir penaltılarının verilmediğini savundu.

Sonuç nedeniyle üzgün olduğunu aktaran Bakkal, şunları kaydetti:

"Üzgünüm tabii, 2-0'dan 2-2'yi yakalıyorsunuz sonra puana çok ihtiyacınız olduğu haftalarda 3-2 mağlup oluyorsunuz. İyi oynadığımız bir maçı en az bir puanla kapatabilirdik. Her hafta pozisyonlarla canımız yanıyor. Kritik haftalara girdik, her sahada her takımı yenecek bir takımız. Oyundan memnunuz, skor için üzgünüz. Bugünkü mağlubiyetle küme düşersek bunun vebalini kim ödeyecek?"

Kaynak: AA / Spor

Aytemiz Alanyaspor Mesut Bakkal Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title