Haberler

    Sinan Gümüş: "Fatih Terim Beni Çağırdı Ve..."

    Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, 3-2 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

    Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendiği maçta galibiyet golünü atan Sinan Gümüş, kendisine olan güveninden dolayı teknik direktör Fatih Terim'e teşekkür etti.

    Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sinan Gümüş, "Golü attım ama bana yolu açan da arkadaşlarım. Benim için gol atmak güzel bir olay. Buradan hocama da seslenmek istiyorum. Beni çağırdı ve 'Sinan sana güveniyorum. Bugün maçı çevirebilirsin.' diye motive etti. Onu mahcup etmedim. Ona teşekkür ediyorum. Fatih hoca, çok iyi kalpli biri. Oyuncusuna değer veren bir hoca ve bu yüzden oyuncular onun için savaşmak istiyor." diye konuştu.

    Alanya deplasmanından 3 puan ile ayrıldıklarını belirten Sinan, "Son dakikalarda bulduğumuz gol ile galibiyet elde etmek çok güzel. Önümüzde Beşiktaş maçı var ve ona en iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

    Hafta içinde Teleset Mobilya Akhisarspor'a elenerek Ziraat Türkiye Kupası'na veda ettiklerini hatırlatan Sinan, "Futbol öyle bir şey. Bir anda üzülüyorsun. Hepimizin final beklentisi vardı ama olmadı. Üç gün sonra ise futbol size yeni bir şans veriyor. Burada takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Başardığımız için mutluyuz." değerlendirmesinde bulundu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Fatih Terim Sinan Gümüş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title