Haberler

    Olaylı Derbi Sonrası Mehmet Topal'dan İlk Açıklama: Komplo Olduğunu Düşünüyoruz

    Güncelleme:

    Olaylı derbi sonrası açıklama yapan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, "Gerçek Fenerbahçe taraftarı asla böyle bir şey yapmaz. Burada bir komplo olduğunu düşünüyoruz" dedi.

    Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile yaptıkları ve meydana gelen olaylar nedeniyle tatil edilen rövanş maçında yaşananların bir komplonun ürünü olduğuna inandıklarını söyledi.

    "GERÇEK FENERBAHÇE TARAFTARI BÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ"

    Sarı-lacivertli futbolcu, FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Oyuncular arasında kötü bir şey yoktu ama anlamsız bir şekilde kimsenin istemediği olaylar yaşandı. Yaşanan olaylar bizleri çok üzdü. Bu olayı çıkartanların gerçek Fenerbahçe taraftarı olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü gerçek Fenerbahçe taraftarı asla böyle bir şey yapmaz. Burada bir komplo olduğunu düşünüyoruz." dedi.

    "BU KONULARDA EN ÇOK CANI YANAN FENERBAHÇE'DİR"

    Saha içinde olanların yine saha içinde kalması gerektiğine inandığını dile getiren Mehmet Topal, "İlk maçta benim de kafama bir taş geldi. Kafam yarıldı ama biz her zaman saha içinde kalmaya gayret gösterdik. Bu konularda en çok canı yanan Fenerbahçe'dir. Bu tür şeylere çok maruz kaldık. Sahaya atılan yabancı maddeleri her zaman gizli bir şekilde hakem hocalarımıza verip, üstünü kapatıp, bazı şeylerin önüne geçmeye çalıştık. Profesyonelce işimizi yapmaya çalıştık. Bu oyunu yapanlar inşallah en kısa zamanda yakalanır ve bu durum çözülür." diye konuştu.

    "ADALETLİ OLUNMASINI BEKLİYORUZ"

    Sarı-lacivertli oyuncu, takım olarak verdikleri büyük emekler olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

    "Adaletli olunmasını bekliyoruz. Sonucun hükmen 3-0 olacağı söyleniyor. Ben kesinlikle böyle olacağını düşünmüyorum. Bu şekilde karar verilmesine neden olacak çok kötü şeyler yaşanmadı. Yabancı maddeler atılması istemediğimiz şeyler ancak bizler de bu olaylara çok maruz kaldık. Eğer bu tip bir durum olacaksa, Türkiye'de hiçbir maç oynanmaz. Her maç ertelenir. Herkesi sağduyulu ve vicdanlı olmaya davet ediyoruz. İnşallah en doğru kararı verirler. Herkesi vicdanlı karar vermeye davet ediyoruz."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Mehmet Topal Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (16)

    Rambo Dortmund:

    Bayeeeeeeeeeeeeeeeeern München

    8
    4
    yanıtYanıtla
    Rambo Dortmund:

    Tinerciler kadiköyden cikamadiniz kabul edin iste! Feneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

    4
    4
    yanıtYanıtla
    Kartal:

    Tabi canım komplo.yoksa türkiyede fenevden daha efendi bir kulüp ve taraftarı yoktur.allah kimsenin ar damarını çatlatmasın.

    2
    5
    yanıtYanıtla
    Rambo Dortmund:

    Nerde sizin Torinolu Hakan ve penaltici Arif kactilar degil mi?

    3
    3
    yanıtYanıtla
    Rambo Dortmund:

    Bir viranede mac oynuyordunuz Toki gelene kadar unutunuz mu? :) Fener olmasa ac kalacaksiniz!

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Rambo Dortmund:

    Bayern München iyi koydu ama size hemde zorlanmadan!

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Rambo Dortmund:

    Bizim bu pasif yönetimin yüzünden hep bunlar oluyor o atanlar sizin adamlariniz cikacak ortaya merak etmeyin kumpazcilar!

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Rambo Dortmund:

    Tinerciler ve Conolar siz kendi halinize yanin sonradan görmeler harabede mac oynuyordunuz unutunuz mu?

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Rambo Dortmund:

    Conolar Ankaragücü macini hatirlayin siz önce!

    5
    0
    yanıtYanıtla
    TÖVBE YARABBİM:

    HİÇ YAPMAZ TABİ. HASAN ŞAŞ''IN, GERETS''İN TERİM''İN KAFASINI DA ALİBEYKÖYSPOR TARAFTARI YARMIŞTI ZATEN. 2001''DEKİ FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇINDA GALATASARAYLILARIN OTURDUĞU TARAFA SİDİK DOLU TORBALARI DA BALÇOVA YAŞAMSPORLU TARAFTARLAR ATMIŞTI HATTA.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title