Haberler

    Fikret Orman'dan Destek ve Uyarı

    Fenerbahçe derbisindeki olaylardan sonra hastaneye kaldırılan ve önceki gün taburcu edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Başkan Fikret Orman, durum değerlendirmesi yaptı.

    SERDAR SARIDAĞ

    Fenerbahçe derbisindeki olaylardan sonra hastaneye kaldırılan ve önceki gün taburcu edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Başkan Fikret Orman, durum değerlendirmesi yaptı. Yaşananların önlerindeki kritik süreçte takıma olumsuz yönde yansımaması gerektiğini dile getiren Orman'ın bu durumun herkesi kenetleyeceğini ifade ettiği öğrenildi.

    Derbinin unutulması gerektiğini dile getiren Fikret Orman'ın, "Biz yönetim kurulu olarak üstümüze düşeni yapacağız. Oyuncularımız sadece Malatyaspor maçına odaklanmalı. Ligde çok önemli maçlar bizi bekliyor. Fenerbahçe maçında yaşananlar, bizi birbirimize daha da yakınlaştırdı" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

    Başkan Fikret Orman'a verdiği destek için teşekkür eden Şenol Güneş'in ise "Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de biz futbol takımı olarak işimize odaklanmalıyız. İnşallah bu olaylar Türk futbolunda bir daha yaşanmaz" diye konuştuğu bildirildi.

    Bugün takımın başında sahaya çıkacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş dün antrenman öncesi futbolcularıyla da bir toplantı yaptı. Şampiyonluk yolunda çok kritik bir maça çıkacaklarının altını çizen siyah-beyazlı teknik adamın, oyuncularından iyi futbol ve galibiyet istediği vurgulandı.

    '2013'te kumpas vardı'

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 2013 yılındaki Galatasaray derbisinde büyük bir kumpas olduğunu ileri sürdü. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşananları yorumlayan Orman, "Cumhurbaşkanımız çok daha bilgi sahibidir ve söyledikleri doğrudur. Bu, ilk defa olmuyor. 2013'te Beşiktaş'ın Galatasaray'la yaptığı ve Gezi olaylarının ertesindeki maçta, kumpas ve provokasyonları vali ve emniyet güçlerine belgeleriyle vermiştik. O zamanki yönetimlerin hemen hemen hepsi FETÖ'den dolayı hapiste. Orada büyük bir kumpas vardı" dedi. Fikret Orman sportif açıdan yaşanan olayların sorumlusunun Fenerbahçe olduğunu sözlerine ekledi.

    Azerbaycan çıkarması

    Başkan Fikret Orman, Azerbaycan Beşiktaşlılar Derneği'nin davetlisi olarak dün bu ülkeye gitti. 1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya'nın girişimiyle ortak düzenlenen futbol turnuvasını takip eden Orman büyük ilgi görürken, Azerbaycanlı Beşiktaşlılar ile bol bol fotoğraf çektirdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fikret Orman Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title