Haberler

Babaannesini Çarşafla Boğan Torunun, Taziye Boyunca Gözyaşı Döktüğü Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Adana'da para vermediği için babaannesini öldürdükten sonra taziye boyunca gözyaşı döken torun, polis tarafından şüpheli bulunarak gözaltına alındı. Cinayeti itiraf eden torunun sürekli evin önünden geçtiği ortaya çıktı.

Adana'da polis günlerdir haber alınamayan kadının kapısını kırıp içeri girdi. O sırada torun herkesten önce girip "Babaannem ölmüş" diye ağlamaya başladı. Taziyeye katılıp gözyaşı döken torunun hareketleri şüpheli bulununca gözaltına alındı. Çapraz sorguya dayanmayınca para vermediği için çarşafla boğup öldürdüğünü itiraf etti. Cani torunun "Öldürdükten sonra sürekli evin önünden geçtim, biri buldu mu diye" demesi tüyler ürpertti.

83 YAŞINDAKİ KADINDAN HABER ALAMADILAR

Adana'nın Seyhan ilçesi Küçük Dikili mevkisi Kavaklı Mahallesi 100037 Sokakta meydana gelen olayda 83 yaşındaki Elif Tul'dan iki gündür haber alamayan çocukları eve geldi. Evin kapısını açmak istediler ancak açamayınca polisten yardım istedi.

İTFAİYE EKİPLERİ KAPIYI KIRINCA İÇERİ İLK TORUN GİRİP AĞLADI

Cumhuriyet Savcısından izinle kilidi itfaiye ve polis ekipleri açtı. Bu arada orada bulunan yaşlı kadının torunu İsmail C. (27) kapı açılır açılmaz polis ve itfaiye ekiplerinden önce içeri girip bağırarak babaannem ölmüş diye dışarı çıkıp ağlamaya başladı.

EVE ZORLA GİRİLMEMİŞ VE KADININ PARASI ÇALINMAMIŞ

Yaşlı kadının çocukları ve torunları da bunun üzerine gözyaşlarına boğulurken mahalleli tarafından güçlükle sakinleştirildi. İsmail C. de olay yerinden bir an olsun ayrılmadı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri evde incelemelerde bulundu. Polisin yaptığı ilk incelemede eve zorla girilmediği ve yaşlı kadının cebinde bulunan bin liranın alınmadığını tespit etti.

KATİLİN KAÇMAMASI İÇİN YAKINLARDAN ŞÜPHELENDİĞİNİ SÖYLEMEDİ

Polis ceset üzerinde yaptığı incelemede yaşlı kadının boynunda bir çarşaf olduğunu belirledi. Kadının boğularak öldürüldüğünü belirleyen polis, evde kapılarda zorlama olmadığını ve yaşlı kadının cebindeki bin liranın çalınmadığı için de cinayeti yakınları ya da komşularının işlemiş olabileceğinden şüphelendi. Cinayet dedektifleri katil ya da katillerin kaçmaması ve kendinden şüphelendiklerini bilmemeleri için kadının ölümünün şüpheli olduğunu söyledi.

OTOPSİDE BOĞULARAK ÖLÜM ÇIKTI

Yaşlı kadının cesedi otopsi için adli tıp kurumu morguna götürüldü. Burada yapılan incelemede de yaşlı kadının çarşafla boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Bunun üzerine polis eve gidip cinayeti çözmek için çalışmayı derinleştirdi. Bu arada kadının cenazesi de Küçükdikili Mezarlığında toprağa verildi.

TORUNUN HAREKETLERİ ŞÜPHELİ BULUNDU GÖZALTINA ALINDI

Polis ise yaşlı kadının evine gelip araştırmayı derinleştirdiğinde kadının torunu İsmail C.'nın polisin yanına gelerek sürekli arka kapının açık olduğunu söylemesi ancak polisin eve girdiğinde kapının açık olduğunu tespit etmesi ve şüpheli hareketlerde bulunmasından dolayı İsmail C.'yi taziye evinin önünde gözaltına aldı.

"BABAANNEMİ TOPRAĞA VERMEK İSTİYORUM''

Gözaltına alınan torun babaannesini önce kendisinin öldürmediğini onun toprağa verilme işlemini katılıp dua etmek istediğini söyledi. Ancak cinayet dedektifleri zanlıyı çapraz sorguya alınca torun babaannesini öldürdüğünü itiraf etti.

''PARA VERMEYİNCE SİNİRLENİP ÇARŞAFLA BOĞDUM''

Zanlının ağlayarak, "Benim 3-4 bin lira kredi kartı borcum vardı. Eşimle de bu nedenle tartıştık evi terk etti. İşim de olmadığı için babaannemin yanına gidip '500 lira para ver borcumu biraz olsun kapatayım' dedim. Ancak babaannem bana para vermedi.

"SONRA BİRİ BULUR MU DİYE, SÜREKLİ EVİN ÖNÜNDEN GEÇTİM"

Bende sinirlenerek çarşafı boynunu dolayıp sıktım. Ondan sonrada evden çıktım. O günden sonrada sürekli evin önünden geçtim. Biri bulur mu diye" dediği öğrenildi. Emniyette suçu kabul eden zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kavaklı Dikili Seyhan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (12)

dürbünlü:

hükümet bu ayyuka çıkmış bulunan cinayet ve istismar gibi aşagılık problemlere çözüm bulamadığı için gitmelidir.

7
9
yanıtYanıtla
kaptan:

maddi borç öyle yada böyle ödenirde ALLAH katinda bu babaanneye borcunu nasıl ödersin onu bilmem ödenemeyecek bir hesabin altina girmişsin.

8
1
yanıtYanıtla
CEZA:

Adana

5
2
yanıtYanıtla
Behzat Sarıgül:

Zor günlerden geçiyoruz yetmedi bitmedi insanlar bankalara koşuyor. Bankalar zaten kan emici faizler dünyanın en yüksek faizi , ödenemeyen krediler , tüketici kredileri vahim bir durum , 500 tl para istiyor vermeyince öldürüyor. sonuç ölenler yıllarca hapis , mağdurlar , aile , çocuklar vs akıl alacak gibi değil.

4
2
yanıtYanıtla
Gökhan Gök:

Arkadaşlar rahmetli olan benim anne annem bu insan bildiğimiz aşağılık insanlıktan nasip almamış namussuz benim dayımın oğlu dilerim cezaevinde kendini öldürür bu canımızı yaktı işkence yapıp anne anneme kıydı dilerim yapan daha beter olur

0
3
yanıtYanıtla
Huri:

Böyle torun düşman başına

1
1
yanıtYanıtla
AYŞE:

ADALET ADALET CEZALAR CAYDIRICI OLMALI FAİZE BULAŞMIŞ HARAMA BULAŞMIŞ MİLLETTE HELAL SÜT VE HELAL KAN ARAMAK BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ. HERŞEYİMİZ PARA PARA KAZANMADAN ÜRETMEDEN ALIN TERİ DÖKMEDEN PARA PARA . MİRASA KONALIM PİYANGODAN PARA ÇIKSIN. ANA BABA BAKSIN TAZMİNAT ALIRIZ NASILSA İŞYERİNDEN O ALDIKLARIMIZ TAZMİNATLARIN ÇOĞU İLE BELKİ HARAM . DEVLET VERDİ DİYE HELAL SAYMAK YANLIŞ GİBİ GELİYOR BANA BİLEM.

0
1
yanıtYanıtla
İsyanker:

Göken gök sen halamin oğlusun sucu belli olmayan insana suc atacana dönde kendine bak kackez nenem deyipte geldi

0
0
yanıtYanıtla
İsyanker:

Pes dorusu olanlar size yaramiş

0
0
yanıtYanıtla
Erde:

Yok

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title