Haberler

İbrahim Tatlıses 'İnsanlık Suçu' Dizisine Övgü Yağdırdı: Soluksuz İzledim

Güncelleme:

Kanal D'nin, başrollerinde Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı İnsanlık Suçu dizisine, İbrahim Tatlıses'ten güzel sözler geldi

"SOLUKSUZ İZLEDİM"

Tatlıses, dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünü izlerken kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ünlü sanatçı hem İnsanlık Suçu ekibine hem de Ahmet Mümtaz Taylan'a olan beğenisini "İnsanlık Suçu dizisini soluksuz izledim… Konu ve senaryo akıcı, oyuncular süper… Hele hele de Ahmet Mümtaz Taylan'ın oyunculuğu kusursuz, mimikleriyle oynuyor resmen, tam bir usta. Tebrik ediyorum" sözleriyle takipçilerine duyurdu.

REYTING SIRALAMASINDA İKİNCİ OLDU

İnsanlık Suçu, Total AB ve ABC1'de Survivor birinci olurken, TOTAL'de ikinci Yeni Gelin dizinin olmuştur. AB ve ABC1'de ise ikinciliği İnsanlık Suçu dizisi üstlenmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Mümtaz Taylan İbrahim Tatlıses Avrupa Birliği Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (15)

kemelis:

daha tövbe etmedi bumoruk.

12
9
yanıtYanıtla
soluğunu kestiler:

Soluksuz izlediği kesin. . kafasına Delikanlı mermisi yiyince nefesi kesildi. . . gariban yıldız tilbeye günele ferhat güzele, mafyayı ardına alıp erkekleniyordu. . . adamlar gelip kafasına sıkınca yandan yandan yemiş tavuğa döndü. . .

9
0
yanıtYanıtla
Hamza:

Kurtlar vadisi nerde offf esgiden hic kacirmazdim abdülhey memati zaza dayi. . . .

1
5
yanıtYanıtla
wan:

yav şimdi bu yanar döner satılık adam dizi beğenmiş olay olmuş vay be aslaklarla böceklerle uğraşıyoruz

3
0
yanıtYanıtla
Diyojen:

İmparator dediğin aslan gibi kükrer, şahin gibi bakar, yeri göğü inletir, sana bu sıfat çok uzak.

3
0
yanıtYanıtla
SEFİL:

ACABA KAÇ PARA ALDI. MALUM SEFİLLERİ OYNUYORSUN ARTIK YAMANACAK YER ARIYORSUN

3
0
yanıtYanıtla
SERKANKA42:

ama harbidende süper dizi. bende izliyorum. reytinglerdede hak ettiği yerini aldı. bu hafta 2. oldu.

0
2
yanıtYanıtla
aga:

abdullah ucmak sen adamsın

1
1
yanıtYanıtla
atamer:

bahçeli iyi partililere ve chp lilere çürümüş hile ayak oyunu içindeler demişşş ayna ne işe yarar

1
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

ibo şimdi kendi üretemeyince yancılığa başlamış. Sen her devrin adamısın İbo. . . Bu milleti keriz yerine koyup konuklarına canlı yayınlarda asılıp, küfredip, proğramlardan kovup sonrada kendini alkışlatan adam değilmisin. . . Vallahi o dönemde de senden midem bulanıyordu ama kimse sana korkudan vık demiyordu. Bugün işte böyle oturur başkalarını seyredersin sana haşa asla iyi olmuş demiyoruz ama yaptıkların yenilir yutulur değildi bak bugün hakaret ettiklerin gününü gün edip keyif çatıyor. Ne oldum deme. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title