Haberler

Muğla Kostümleri ile Bisiklete Binerek Farkındalık Yarattılar

Kostümleri ile bisiklete binerek farkındalık yarattılarMuğla'nın Bodrum ilçesinde sivil hareket olarak, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla, 'Bisiklet Partisi' düzenlendi.

Kostümleri ile bisiklete binerek farkındalık yarattılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sivil hareket olarak, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla, 'Bisiklet Partisi' düzenlendi. Etkinliğe değişik kostümlerle katılan bisiklet tutkunları, renkli görüntüler oluşturdu.

Bodrum'da özel bir okulda anaokulu öğretmeni olarak görev yapan Burcu Gelegen tarafından, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla bisiklet turu düzenlendi. Kostümlü olarak düzenlenen bisiklet turuna, 7'den 70'e her yaş grubundan toplam 60 kişi katıldı. Çocuklarda anne ve babalarının denetiminde bisiklete bindi. Bodrum Belediye Meydanı'ndan pedal basan grup, Neyzen Tevfik Caddesi, Cafer Paşa Caddesi, Turgutreis ve Cevat Şakir Caddesi güzerhanı takip ederek tekrar Belediye Meydanı'na dönerek turu tamamladı. Turu organize eden Burcu Gelegen, 2016 yılında kostümlü bisiklet turunun ilk kez İzmir'de düzenlendiğini ve daha sonra tekrarlanmadığına dikkat çekerek, O dönemde İzmir'de yüksek katılımlı bir etkinlik olarak gerçekleştirilmişti. Ben de aynı etkinliği Bodrum'da da hayata geçirmek istedim ancak geçen yıl yapamamıştık. Ama bu sene hayata geçirdik. Bisikletin bir araç olarak kullanılabileceğine dikkat çekmek istiyoruz. Farkındalık eylemi olduğu içinde kostümlü olarak gerçekleştirdik. İnsanlar, pazara, çarşıya giderken bisiklete binebilirler, bunu göstermek istiyoruz. Ayrıca da bisiklet yolları ve bisiklet kilit yerlerinin yapılması için de farkındalık yaratmaya çalışıyoruz dedi. Etkinlik yaklaşık bir saat sürdü. Turun sonunda tekrar meydanda toplanan grup, müzik eşliğinde dans edip eğlendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum İzmir Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title