Haberler

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Olağanüstü Toplanacağız

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Fenerbahçe maçında çıkan olayların ardından Perşembe günü olağanüstü toplanma kararı aldıklarını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp televizyonuna önemli açıklamalar yaptı.

Fikret Orman "Biz çıtayı yukarı kaldırmaya çalışıyoruz. Biz Efendi Beşiktaş'ız. Biz hiçbir provokasyona gelmeden, takımımızı destekleyerek, bir takıma kitleye küfür etmeden bir gün geçirmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan rica ediyorum, tahriklere gelmesinler, ve biz sezon sonunda şampiyon olacağız. Şenol Güneş ve talebelerine güvendiğimiz sürece ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Perşembe Fenerbahçe'yle maç yaptık, yönetimler gelir geçer. Biz Efendi Beşiktaş olarak, Yeni Malatyaspor maçını kazanacağız. Bu inançtayız."

"BEŞİKTAŞ MAĞDUR OLMUŞTUR"

"Bunlar futbolun içinde olmaması gereken şeyler. Sayın Cumhurbaşkanımız da dedi 'Beşiktaş mağdur olmuştur' diye. Bir karar aldık. Perşembe Beşiktaş Divan Kurulu'nu olağanüstü toplantıya davet edeceğiz. Bütün bu gelişmeleri değerlendireceğiz. Camianın da bu kenetlenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kötü bizim örneğimiz olamaz, biz iyiden besleniyoruz. Divan kurulumuzla beraber tartışacağımız konular var. Mesele, Beşiktaş'a yakışır şekilde hareket etmek. Bizim işimiz taraftarımıza, spora iyi bir şey yapmak. Geldiğimiz günden beri çizgimiz bu."

"KARABAĞ İLE MAÇ YAPACAĞIZ"

"Azerbaycan'da çok taraftarımız var, o bölgeyi çok da seviyoruz. Karabağ ile maç yapacağız. Bazı sanatçılarımızı da götüreceğiz. Orada mağaza açmak istiyoruz. Azerbaycan, Türkiye'den sonra ay-yıldızı kullanan 2. ülke. Beşiktaş büyüyor. Bu büyümeyi kesmeye gayret edenler olacaktır. Bizle rekabet etmeyi, saha içinde yapmaları lazım. Sahada böyle olaylar olunca üzülüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fikret Orman Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

XYZ:

Fikret Orman amuda kalkarak maçı izlediği için bazı şeyleri tersten anlamış. 10 kişi kalan tarafın Fenerbahçe ve 0-0 da tur atlayan takımın Beşiktaş olduğunu sanmış ve bunun üzerine mağdur olan tarafı da tersinden anlamış.

12
8
yanıtYanıtla
hnh:

şenol güneş diriliş ertuğrulda oynamalı. . . . . şenol şenol şenol yazıklar olsun sana

5
9
yanıtYanıtla
karektermeselesi:

sahada yenemeyenler , masada is basinda karekteri olmayan artisler senersenden daha iyi rol kesiyor senol efendi numaradan bayildi kartal sahadan kacti alin kupa sizin olsun artisler 3 kagitcilar otobüsünüs kursunlansaydi bayilmaz ölmüs numarasi yapardiniz eminimmm

7
5
yanıtYanıtla
Spor Basını:

İnsanların her işine gelmedikleri durumu kumpas diye geçiştirmeleri ne acı? Adam evinin anahtarını attı maçta oda örgüt evi olmalı! Biz her yüz karası olayı bu ülkede sümen altı etmeyi ne çok seviyoruz? Kadına şiddet , töre cinayeti , kan davası, futbol holiganizmi vs vs başka halının altına süpüreceğimiz kimbilir neler var?

5
4
yanıtYanıtla
Adanaliwolf:

Baska statlarda olunca tirübün terörü fenerbahce stadinda olunca kumpas yapma ya bak bak bak tüh gördünmü . . . yazik yazik fenerbahce bu hallere düsecek takim degildi . . . koskoca klüp angut kücükmen mi kaldi yuh ondan sonra aglayin ne güzel hayat

4
4
yanıtYanıtla
Gayfebe:

Fenev maydanozun sapini tuttu

4
4
yanıtYanıtla
Atraction:

Hem adam gibi adam, hem başkan.

2
5
yanıtYanıtla
Suat kozan:

Hasan Çetinkaya in kafası yarildiginda Mehmet topalin kafası yarildiginda volkan maddeler koltuğa varana kadar firlatiginda koro halinde küfür edildediginde neredeydiniz.ayni zamanda Fenerbahçeli futbolcular bjk futbolcular gibi tiyatro yapmıyor.ornek korneri cuerezma atacak Caner gelip hadi bizi taslayin diyor Tolga diye biri var seyirciye bilerek laf veriyor.taliska kendini yere fırlatıyor kafa attılar diye Şenol Güneş adını bile ağzıma almam değmez.sonucta sahada yenemediler hakem Fenerbahçe aleyhine 3 kırmızı verse oynarlardı o da olmadı saha dışında 3.0 yendi efendi Beşiktaş maşallah siz efendi iseniz dünyanın en çamur takımı efendi likte size 10 basar.

6
1
yanıtYanıtla
sanane:

böyle devam edersen sana basarlar

yanıt1
yanıt0
FNTK:

Sanki siz sahada yendinizde burda lolo yapıyorsun. . İlk maç 2-2, 57. dakkada yarım kalan maç 0-0, devam etse Bjk yenecek belki nerden biliyorsun oynanmayan maçı. . Ligde de 1-0 öndeydiniz 3-1 yaptı 2. yarı Bjk. . Yazmak için yazma Zippocu seni. .

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title