Haberler

Teleset Mobilya Akhisarspor Sahasında Göztepe ile 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Teleset Mobilya Akhisarspor sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Göztepe, Balıkesir Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Akhisarspor, penaltı kaçırdığı maçta Göztepe ile 1-1 berabere kalarak tehlikeli bölgeden uzaklaşma fırsatını kullanamadı.

Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Muğdat Çelik ile öne geçen Akhisarspor, 16. dakikada Nabil Ghilas'ın penaltıdan attığı gole engel olamadı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

SELEZNYOV PENALTI KAÇIRDI

Akhisarspor'un Ukraynalı golcüsü Seleznyov, maçın 42. dakikasında penaltı atışından yararlanamadı. Göztepe'nin Portekizli kalecisi Beto, Seleznov'a penaltıdan gol izni vermedi.

Bu sonucun ardından Akhisarspor, 35 puanla 12. sırada yer aldı. Göztepe ise 44 puanla 6. sırada kaldı ve Avrupa Ligi ümitlerini devam ettirdi.

Süper Lig'in 31. haftasında Göztepe, sahasında Karabükspor'u konuk edecek. Akhisarspor ise Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Murat Erat Balıkesir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

GS:

İNŞALLAH DÜŞERSİN AKİSAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title