Haberler

Mke Ankaragücü - Gazişehir Gaziantep Maçının Ardından

Mke Ankaragücü - Gazişehir Gaziantep maçının ardındanİsmail Kartal Büyük Ankaragücü takımını hak ettiği yere getirmek istiyoruzErkan Sözeri Farklı mağlup olduk, bunu beklemiyordukAnkara,(DHA) -Spor Toto 1'inci Lig'in 32'nci haftasında MKE Ankaragücü, Gazişehir Gaziantep'i 4-0 mağlup etti.

Mke Ankaragücü - Gazişehir Gaziantep maçının ardından

İsmail Kartal Büyük Ankaragücü takımını hak ettiği yere getirmek istiyoruz

Erkan Sözeri Farklı mağlup olduk, bunu beklemiyorduk

Ankara,(DHA) -

Spor Toto 1'inci Lig'in 32'nci haftasında MKE Ankaragücü, Gazişehir Gaziantep'i 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ümraniyespor maçından sonra psikolojik anlamda buraya gelmek kolay değildi. Kadro derinliği iyi ve iyi oyunculara sahip Gazişehir takımına karşı hafta içinden beri çok iyi hazırlandık. Taktik olarak maç başından sonuna kadar her şey planladığımız gibi gitti. Goller bulduk. Sonuç olarak biz bugün istediğimizi aldık. Güçlü rakibe karşı farklı kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz kazandık ve şimdi rakiplerimizi bekliyoruz. Önümüzde iki tane maç var ve bu iki maçı da kazanıp rakiplerimizin bir yerde takılmasını bekleyeceğiz. İnşallah her şey planladığımız gibi olur. Büyük Ankaragücü takımını hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Bu takımı herkes destekledi, herkese teşekkür ediyorum ve inşallah sonu da güzel biter. Futbol anlamında kaybetmeyi göze alacak bir adam değilim. Rakiplere bakıyoruz, birde bizim oynadığımız oyunlara bakıyoruz. Biz gerçekten hak ederek kazanıyoruz. Biz sezon başından beri herkesle çarpışarak, savaşarak bu puanları topladık dedi.

ERKAN SÖZERİ FARKLI MAĞLUP OLDUK, BUNU BEKLEMİYORDUK

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı Aslında maça çok iyi hazırlanmıştık ama düşündüklerimizi sahaya yansıtamadığımız bir gerçek. Sahada çok etkili olamadık. Farklı mağlup olduk, bunu beklemiyorduk. Ankaragücü de maçtan önce büyük ihtimalle beklemiyordu. Oyuna kötü başlayıp kötü goller yedik. Rakibimiz Ankaragücü seyircisiyle ve takımıyla daha çok inandı ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Önümüzdeki Balıkesir maçını kazanıp Play-Off'u garantileyip oradan çıkmanın mücadelesini vereceğiz. Oyuncularımı kutluyorum. Çok gerilerden geldik. Bu maçtan önce 14 maçın 11'ini kazandık. Kredimiz hiç yoktu. Burada mağlup olduktan sonra ilk 2 şansımız kalmadı. Hiç moralimizi bozmayacağız. Bunu hak ettiğimiz diğer maçlarda gösterdik. Bir final maçıydı. Final maçında bu kadar etkisiz oynamamamız gerekiyordu. Ligin en az gol yiyen 2. takımıyız. Goller geldikçe oyuncularım demolize oldu. Bazı pozisyonlarımız vardı ama onlar gol olsa maç döner miydi Dönmezdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kartal Ankaragücü Gaziantep Mke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title