Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, "Çok çalıştığımız sürece ülkemize karşı oynanan bütün oyunları tersine çeviririz. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlet, bu millet çok güçlü bir millet. Kökümüz çok sağlam, kültürümüz iyi bir kültür, dünyada eşi benzeri olmayan bir kültür.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, "Çok çalıştığımız sürece ülkemize karşı oynanan bütün oyunları tersine çeviririz. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlet, bu millet çok güçlü bir millet. Kökümüz çok sağlam, kültürümüz iyi bir kültür, dünyada eşi benzeri olmayan bir kültür. Bu nedenle bizimle ilgili her türlü oyunu bozarız. Buna gücümüz var. Ülkemizi, vatanımızı sevelim. Yeter ki biz çok çalışalım, birbirimizi sevelim ve dayanışma içinde olalım." dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sarıyer Gümüşdere Ortaokulu'ndan bir grup öğrenci, okul müdürü Seyfettin Yaylacı ve öğretmenleri Elif Osmanoğlu ile İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Çalışkan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını devrettiği öğrencilerden Büşra Gül Özkurt, tüm çocukların bayramını kutladı.

Özkurt, bugünü tüm dünya çocuklarına armağan eden ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve sevgiyle andığını söyledi.

Büşra Gül Özkurt, İstanbul Emniyet Müdürlüğü olarak, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti çerçevesinde, hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve tarafsızlık ilkelerine bağlı kalarak, yasalar ve evrensel değerlerin ışığı altında bireylerin temel hak ve özgürlüklerinin korunmasını, toplumun düzen, barış ve güvenlik içerisinde yaşamını sürdürmesine imkan sağlayan bir ortamın oluşturulmasını ve korunmasını amaçladıklarını anlattı.

Tüm polis teşkilatının, halkın huzur ve güvenliği için kutsal bir görevi yerine getirdiğini aktaran Özkurt, şöyle konuştu:

"İstanbul Emniyet Müdürü olarak şunu söylemek isterim ki çalışmalarımızın merkezinde çocuklarımız ve gençlerimiz vardır çünkü çocuklar ve gençler ülkemizin ve tüm insanlığın geleceğidir. Dolayısıyla bizler çocukların huzuru, güveni ve mutluluğu için çalışıyoruz. Çocuklarımızın İstanbul'daki sokaklarda, parklarda özgürce oyun oynamalarını, güvenle okullarına gidebilmelerini, ailelerinin içlerinin rahat etmesini istiyorum. Güzel bir şehir ortamı sağlamaya çalışıyoruz. İstanbul Emniyet Müdürlüğü olarak 40 bin civarında personelimizle dünyanın incisi, kıtaların buluşma noktası, içinden deniz geçen güzel bir şehir olan İstanbulumuza hizmet ederken, halkımızı da bizimle iş birliğine davet ediyoruz."

Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini, ülkenin ilerleyişini ve kalkınmasını engelleyen birtakım terör örgütlerinin adeta nöbetleşe saldırdığını belirten Özkurt, "Bizler bunu engellemek isterken çok çalışıyoruz ve başaracağız. 15 Temmuz hain darbe girişiminde de teşkilatımız olarak canımız pahasına hainlere karşı kanımızın son damlasına kadar vatanımızı koruduk. Birçok mesai arkadaşımız bu uğurda canlarına feda etmiş ve şehit olmuşlardır. Ama bilinmelidir ki bu ülkenin çocuğundan yaşlısına, kadınından gencine kadar her ferdi bu ülkeyi koruyacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

"Tüm terör örgütleriyle baş ederiz"

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan ise ziyaretlerinden dolayı çocuklara teşekkür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Bugünün çok önemli olduğunu ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Sadece ülkemize ait olan bir bayramı, harika bir bayramı, çocuklara özel anlamlı bir bayramı kutluyoruz. Bu anlamlı bayramda emniyet müdürümüzü de çok güzel seçmişsiniz. Çok harika konuştu, tebrik ederim. Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Ama şurada rahat olalım. Biz tüm terör örgütleriyle baş ederiz, herkesle baş ederiz, hiçbir problem yok. Sadece çok çalışacağız. Sizler derslerinize çok çalışacaksınız. Bizler de görevlerimizde çok çalışacağız. Çok çalıştığımız sürece ülkemize karşı oynanan bütün oyunları tersine çeviririz. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlet, bu millet çok güçlü bir millet. Kökümüz çok sağlam, kültürümüz iyi bir kültür, dünyada eşi benzeri olmayan bir kültür. Bu nedenle bizimle ilgili her türlü oyunu bozarız. Buna gücümüz var. Ülkemizi, vatanımızı sevelim. Yeter ki biz çok çalışalım, birbirimizi sevelim ve dayanışma içinde olalım."

Çalışkan, anne ve babaların, öğretmenlerin, arkadaşların sevildiği, dayanışma içinde olunduğu sürece aşılmayacak hiçbir engelin olamayacağını vurguladı.

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da çalışma imkanı bulduğunu anlatan Çalışkan, "Yurt dışında 54 farklı ülkenin insanlarıyla çalıştım. Bizim ülkemizin insanı gerçekten çok farklı, çok kaliteli, her konuda yetenekli. O yüzden kendinize çok güvenin. Dünyada her konuda, her branşta ilk sıralara oynayacak şekilde yetenek ve kabiliyetimiz var. Bir de en önemlisi kökümüz var. Bir ağacın kökü ne kadar sağlamsa o kadar çok büyür, gökyüzüne o kadar uzar, o kadar heybetli olur. Bizim de kökümüz çok sağlam." diye konuştu.

Daha sonra telsizle anons yapan Büşra Gül Özkurt, tüm polis teşkilatının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Çalışkan'ın, öğrencilere çeşitli hediyeler vermesinin ardından program sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mustafa Çalışkan 23 Nisan Sarıyer Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title