Haberler

Galatasaray'ın Golcüsü Bafetimbi Gomis Derbide Tarihe Geçebilir

Güncelleme:

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Süper Ligde oynanacak Beşiktaş derbisinde atacağı gol ya da gollerle adını tarihe yazdıracak.

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında attığı golle lig tarihine geçmeye bir adım daha yaklaştı.

ALEX'İN REKORU EGALE EDECEK

Bafetimbi Gomis, Süper Lig'de bir gol daha atarsa yeni bir rekora imza atacak. Bu sezon ligde 27 gol kaydeden Fransız yıldız, Beşiktaş derbisinde 1 gol daha bulursa Alex de Souza'nın rekorunu egale edecek.

Fatih Terim'in bu sezon vazgeçmediği isimlerden olan Gomis, derbide iki gol atması halinde ise Süper Lig'de bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu olmayı başaracak.

Bafetimbi Gomis bu sezon sarı-kırmızılı formayla çok başarılı bir performans sergilerken ligde oynadığı 29 maçta 27 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Fanatik fenerli:

Bu nasıl karşılaştırma , alex de souza orta saha oyuncusuydu, gomis ise forvet. Dünyada orta saha oyuncusu olup da 28 gol atan başka bir orta saha oyuncusu gösterin bakalım, fakat ben size 28 değil 40 gol atan onlarca forvet oyuncusu gösteririm dünyada

9
17
yanıtYanıtla
SSK SPOR:

RONALDO DA KANAT OYUNCUSUYDU HATIRLATIRIM BEKCHAM DA ZİDANE DE ŞİMDİ DERSİNİZ Kİ ONLAR EFSANE ALEX DE EFSANE DEDİNİZ BU ARADA GALATASARAYLI OLMAMA RAĞMEN ALEX HEP SAYGI DUYDUM BİR İSİM OLMUŞTR.

yanıt0
yanıt0
kotee:

vayyyy

yanıt0
yanıt0
DRJOHNFİRE:

DİKKAT EDİN TARİH GOMİSE GEÇMESİN

3
12
yanıtYanıtla
SERKAN:

DİKKAT EDİNDE QUARESMA SİZE REKOR YAPMASIN!

1
10
yanıtYanıtla
GOMİS:

BENDE 2 GOL ATARIM YAPCAK BİŞEY YOK

10
0
yanıtYanıtla
bjk:

Bu maç galatasaray bjk ye gol atamayacak. 2-0 bjk alır. yazmadılar demeyin. . .

4
4
yanıtYanıtla
Tüm kuşlara:

Gomis demek gol demektir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title