Haberler

    Aykut Kocaman: "Bazı İnsanlar Gibi Arsızlık Yapmak İstemiyorum"

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahalarında 4-1 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarıda kalan Beşiktaş maçı ile ilgili olarak, "Hiç tartışmasız, maçın kalan süresinin oynanmasını bekliyorum. Sahadan çekilen takım Beşiktaş bir kere. Tüm görüntülerde çok net gözüküyor. Bazı insanlar gibi arsızlık yapmak istemiyorum, hükmen galibiyet gibi şeyler söylemiyorum." dedi.

    Aykut Kocaman'ın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

    "Bu hafta ligde her şeyin olabileceğini gördük"

    "Öncelikle taraftarlarımızdan bahsetmek istiyorum. Sezon boyunca yakalayamadığımız formu bugün yakaladık. Onlar da formdaydı. Öne geçmeyi başardık. Sonraki süreçte şanssız bir hakem kararıyla Antalyaspor'u oyundan koparamadık. Yavaş yavaş ipleri rakibe verdik. Topun kullanımından vazgeçtik. Rakibimizin çok bir şey yapmadan, bizim sebep olduğumuz bir gol oldu. Topun oyunda kalma süresini uzatmayı ve patronun biz olduğumuzu göstermek istedik. Antalyaspor'u ilk yarıdaki oyununun dışına ittik. Bu hafta ligde her şeyin olabileceğini gördük. Formda bir rakibi yendik. Mutluyuz."

    "Hiç tartışmasız, maçın kalan süresinin oynanmasını bekliyorum"

    "Hiç tartışmasız, maçın kalan süresinin oynanmasını bekliyorum. Sahadan çekilen takım Beşiktaş bir kere. Hükmen galibiyet falan gibi şeyler söylemeye niyetim yok. Maçın kalanı oynanmalı. Beşiktaş zaten tarihi itibariyle de, kalan dakikalarda da finali alabilir. Bu maçı tatil edecek hiçbir şey yok ortada. Akılsız bir insan değiliz. Maçı tatil ettirmek isteyen, Fenerbahçeli olduğu düşünülen taraftar grupları tatil ettirmeye çalıştı. İkinci yarıda Beşiktaşlı oyuncular işi provakasyona götürdü."

    "Olmayan şeyleri oldu gibi göstermek de çok ayıp"

    "Olmayan şeyleri oldu gibi göstermek de çok ayıp. Hiçbir canlıya bir şey atılmasını onaylamıyorum. Sadece Fenerbahçe stadyumunda yanlış değil. Beşiktaş'ta da Galatasaray'da da yanlış. Dönüyor dolaşıyor her şey Fenerbahçe'ye geliyor."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title