Haberler

    Crucible'ın İlk Vedası, Son Şampiyon Selby'den

    Joe Perry özellikle ilk seanstaki muhteşem oyunuyla dünya 1 numarasını turnuva dışına itti.

    Dünya Snooker Şampiyonası'nın açılışı büyük bir sürprize sahne oldu. Turnuvaya elemelerden katılan Joe Perry, dünya 1 numarası Mark Selby'yi 10-4 mağlup ederek son iki yılın şampiyonu olan rakibini turnuvanın dışına itti.

    Maçın ilk seansında harika bir oyun ortaya koyan ve Selby'nin hatalarını iyi değerlendiren dünya 22 numarası Perry, bu seansı 7-2 önde kapattı. İkinci seansın açılış frame'i de Perry'ye giderken, daha sonra üst üste iki frame alan Selby durumu 8-4'e getirdi. Ancak güçlü rakibinin geri dönüş için daha fazla umutlanmasına imkan tanımayan Perry, 10-4'lük skorla karşılaşmaya nokta koydu.

    Crucible'daki 10 maçlık galibiyet serisi böylece son bulan Mark Selby, ayrıca son şampiyon unvanıyla katıldığı Dünya Snooker Şampiyonası'na ilk turda veda eden tarihteki 7. isim oldu. Daha önce Steve Davis 1982, Dennis Taylor 1986, Stephen Hendry 2000, Graeme Dott 2007, Neil Robertson 2012 ve Stuart Bingham 2017 yıllarında Crucible lanetinden nasibini alan isimler olmuştu.

    Joe Perry'nin ikinci turdaki rakibi, Mark Allen - Liam Highfield eşleşmesinin galibi olacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title