Haberler

    Trabzonspor'da Rıza Çalımbay'ın Yerine 5 Aday Var

    Güncelleme:

    Trabzonspor Yönetimi, 4 maç sonra sözleşmesi bitecek olan Rıza Çalımbay'ın yerine 5 aday belirledi.

    Trabzonspor'da Rıza Çalım bay dönemi bitiyor. Ersun Yanal'ın Akhisarspor'a 6-1 mağlup olmasının ardından 9. hafta göreve gelen Çalımbay'ın sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen yönetim, teknik direktörlük koltuğu için 5 isim belirledi.

    Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun futbol takımını emanet ettiği koordinatör Özkan Sümer, başkanlığı dönemimde birlikte çalıştığı Samet Aybaba, Sadi Tekelioğlu, Giray Bulak, Fatih Tekke ve Tolunay Kafkas üzerinde duruyor.

    İLK TERCİH KAFKAS VE AYBABA

    Ttarbzon camiasını bilen bir isimle çalışmak isteyen Sümer'in, ilk olarak A Milli Takım'da altyapı koordinatörü olarak görev yapan Tolunay Kafkas'la görüştüğü öğrenildi. Sivasspor maçı sonrasında da Samet Aybaba'yla konuşan Özkan Sümer, iki isimle anlaşılamaması durumunda Denizlispor'da görev yapan Fatih Tekke, Balıkesirspor'un başındaki Giray Bulak ve boşta olan Sadi Tekelioğlu'yla temasa geçecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Samet Aybaba Ersun Yanal Özkan Sümer Trabzonspor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (14)

    Ensar:

    Rızayı çok ararsnz

    11
    3
    yanıtYanıtla
    abidin:

    madem öze dönülecek, fatih Tekke

    4
    5
    yanıtYanıtla
    ey:

    En doğru aday mustafa reşit akçay yardımcısı fatih tekke olabilir ama 3 sene sabredilirse

    3
    3
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    farketmez kim gelirse gelsin düşüş sürecek artık 4 büyük değil trabzon ikinci lige kadar gidecekler onun için daha fazla borca sokmayın şu külüpleri bırakın su aksın yolunu bulsun alt yapıylan yola devam edin akıllı olun istanbul mafyaları size ekmek vermez artık

    4
    1
    yanıtYanıtla
    HAMSİ:

    TUDORU VEYA BILICI ALIN SİZİ YAPILANDIRSIN

    3
    2
    yanıtYanıtla
    kerem:

    trabzonspor un başına şenol güneş haricinde kaliteli bir adam gelmedi gitti. . sağlam biri lazım baskıyı kaldıracak biri olmalı

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Haluk:

    Arkadaslar herkez kendi takimlarina baksin...icerde birbirimizi yiyecegimize avrupada basarili olalim.bir sivassporlu olarak kim ne derse desin trabzon turkiyenin 4. Buyuk takimidir cunku sampiyonluk sayisinda sirasi budur... artik anadolu takimlarida sampiyon olsun...arkadas spor programlari bile anca bjk gs fb sadece bu takimlari konusuyor sanki ligde 3 takim var...YETER artik...anadolu cocugu istanbul takimlarini degil kendi takimlarini tutmalidir sivassa sivas.kayseriyse kayseri..sivasli olupta gs fb bjk li olmanin mantigi yok.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    adımadıyok:

    YAŞASINNNN! SENEYE KESİN ŞAMPİYONUZ! HATTA KUPAYI DA ALIRIZ HA HA HA. . .

    4
    0
    yanıtYanıtla
    42 yildir taraftarim..Bu Trabzospor ne zaman adam :

    Sadi

    2
    2
    yanıtYanıtla
    hilal:

    ŞAKADIR ŞAKA Rıza hoca bunlara 10 basar

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title