Haberler

FETÖ'ye 1,5 Milyon TL Yatıran Akın Çorap'ın Sahiplerine Hapis Cezası İsteniyor

Güncelleme:

FETÖ elebaşının talimatı üzerine Bank Asya'ya 1,5 milyon TL yatıran Akın Çorap'ın sahipleri hakkında, terör örgütü üyeliğinden 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Türkiye'nin en büyük beş çorap üreticisinden biri olan Akın Çorap şirketinin sahiplerine 'terör örgütü üyeliği' kapsamında dava açıldı. İhsan ve Ali Yarkın'ın 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapisleri istendi. Soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Akın Çorap'ın FETÖ elebaşının talimatı üzerine Bank Asya'ya 1.5 milyon TL yatırdığı ifade edildi.

YILLIK CİROSU 50 MİLYON LİRA

Yıllık cirosu 50 milyon TL'ye ulaşan Akın Çorap, geçtiğimiz sene Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) denetimine geçti. Hazırlanan iddianamede, şüpheli İhsan Yarkın'ın FETÖ ile bağlantılı Giresun İş Hayatı Derneği üyesi olduğu ve örgütün tepe yöneticilerinden Ahmet Kara ile telefon irtibatının bulunduğu belirlendi.

BANK ASYA'NIN ORTAKLARINDAN

Şirketin asıl sahibi baba Ali Yarkın'ın ise Bank Asya'nın ortaklarından olduğu ortaya çıkarıldı. Şüphelilerin şirketten FETÖ bağlantılı dernek ve vakıflara yaptığı himmet miktarına ise ulaşılamadı. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Bank Asya Türkiye 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (7)

AKP INADINA:

HER TAŞIN ALTINDAN BU İBLİSLER ÇIKIYOR PARALI HAYİNLER SOLUGUNU KESİN BU ŞEYTANLARIN

11
6
yanıtYanıtla
KAAN:

FETÖ HAİN KUMPASCI BİR TERÖR ÖRGÜTÜ

9
4
yanıtYanıtla
Pio:

Yeni farkına vardin gülüm

yanıt2
yanıt3
Ragıp:

Hainler için yaşasın cehennem.

5
3
yanıtYanıtla
ETHEM 07:

BUNLARIN ÇORAPLARINI ALMAYIN

4
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bunlarda her türlü numara var.size başta hoşgörüyle yaklaşan reisimize bile hainlik ettiniz.size reisimizi yedirmeyiz takiyeci kumpasci terör örgütü feto

1
2
yanıtYanıtla
vay arkadas:

bu kadar nasıl cahıl oldunuz sız zamanından berı resısınız onlarla kol kola ılk secımlerde onların sayesınde cıktılar 3 yıl once hoca efendı gerı donsun bıtsın bu hasret dedıler butun arazılerı peskes cektıler bunlara banka okul yurt dershane kurmalarına ızın verdıler sonra aralarında ne olduysa artık 15 temmuz olayı cıktı ve boyle bır sekılde onları sıldı onceden haberı olan fetoculer ulkeden kactı ama devletın ıznıyle kurulan okullar kurumlar bankaları kullanan halk cezaevıne gırdı guzel oyun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title