Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlardan Şenol Güneş'e: Şenol Ölmedi, Kalbimizde Yaşıyor

Fenerbahçeli taraftarlar, dün oynanan Antalyaspor maçında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e küfür yağdırdı, "Şenol ölmedi, kalbimizde yaşıyor." tezahüratı yaptı.

Fenerbahçe'de yönetimin 23 Nisan çağrısına çok sayıda aile kulak verdi. Binlerce çocuğun bulunduğu tribünlerden Şenol Güneş aleyhine edilen küfürler ise yakışmadı.

Yönetimin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda oynanan Antalya maçı için yaptığı, "Çocuklarınızı alın gelin, bayramı birlikte kutlayalım" çağrısı yanıt buldu.

TARAFTARLAR STATTAN MUTLU AYRILDI

Sarı- Lacivertli futbolseverler, çocuklarını da alarak zorlu maçta takımlarına destek olmak için tribünlerin yolunu tuttu. Mücadeleyi yaklaşık 30 bin taraftar stattan izledi. Minikler, maçı büyük bir heyecanla takip etti. Fenerbahçe, sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılarak, Sarı-Lacivertli çocuklara en güzel bayram hediyesini verdi. Çocuklar, Ülker Stadı'ndan son derece mutlu bir şekilde ayrıldı.

Ülker Stadı tribünlerinde son derece güzel görüntüler vardı. Ancak binlerce çocuk taraftarın geldiği maçta, Şenol Güneş aleyhine yapılan küfürlü tezahüratlar, Sarı-Lacivertli futbolseverlere yakışmadı.

"ŞENOL ÖLMEDİ, KALBİMİZDE YAŞIYOR"

Tribündeki bir grubun yaptığı bu kötü harekete diğer bölümlerden tepki de geldi. Kupa maçında başı yarıldığı için sahayı terk eden Şenol Güneş için ayrıca "Şenol ölmedi, kalbimizde yaşıyor" tezahüratları da yapıldı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe 23 Nisan Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (61)

Mütevazı:

Şenol güneş hangi yüzle birdaha kadıköyde maça çıkacak? Yemez bence

14
28
yanıtYanıtla
Despot:

çok güzel çıkar, hangi yüzle taraftar onun yüzüne bakacak bakalım.

yanıt8
yanıt11
ÇARŞI 40 KIRŞEHİRLİ DEMOKRAT:

ŞENOL UN KESTİĞİ TIRNAK OLAMAZSINIZ. . . MİLLİ Bİ DEĞERDİR ŞENOL. . .

yanıt0
yanıt0
ZRAPORU:

Tarafsızım şenol güneş yaramaz bir adamdır içten pazarlıklı kindar ici dışı pislik içindedir futbolun sporun içinde olmaması gerekir bütün ülkenin nefret ettiği bir kişiliğe dönüşmüştür

6
30
yanıtYanıtla
FİLO:

İÇKİ FALAN İÇTİN GALİBA SEN GİT YÜZÜNÜ YIKA DA KENDİNE GEL EYY ŞAŞKIN.

yanıt2
yanıt0
Despot:

Küfürbaz Fener ne beklersin başka çağdışı kalmış bir topluluk.

16
14
yanıtYanıtla
Yasar:

Sen Kendi KAPI onunu supur GSLI Utanmazlar Futbolculari desen cgecmisten buyana Cogu Cirkef Volkanin hicbisyini koymadi bide Onu sucladiniz SIKILMAZLAR

yanıt6
yanıt2
BAŞKAN:

KOMLO DİYORLAR BİRDE. KUMPAS FELAN YOK TARAFTAR KARAKTERSİZ

18
7
yanıtYanıtla
VAHAP:

tiyatrocu şenol güneşe en ağır ceza verilmelidir taraflı tarafsız her kesimin nefretini üzerine toplamıştır

10
11
yanıtYanıtla
hakikat:

yooo ts staına adı verildi , gsliler beğenioyr , bursalılar seviyor , bjklilerin zaten hocası, senin gibi febeliler sevmiyor sorun sende.

yanıt3
yanıt2
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title