Haberler

Gülben Ergen Yeni Sevgilisi Burak Törer'e Rakı Masası Hazırladı

Güncelleme:

Yapımcı Burak Törer'le aşk yaşamaya başlayan Gülben Ergen, sevgilisine içki masası hazırladı. Yemeğe ait tüm görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Burak Törer, tüm dikkatleri üzerine çekti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yaptığı paylaşımlarla kutlayan Gülben Ergen, akşam yeni sevgilisiyle yemek yedi. Ergen, Burak Törer'e rakı masası hazırladı.

VİDEO PAYLAŞTI

Videoda yeni sevgilisi Burak Törer evdeki çilingir sofrası için Gülben Ergen'e teşekkür ederken Ergen de "afiyet olsun" diye yanıt verdi.

İLK PAYLAŞIM BURAK TÖRER'DEN GELDİ

İlişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih etmeyen Burak Törer, geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in elini tuttuğu fotoğrafını paylaşmıştı. Törer fotoğrafı, "İçimdeki göç sana, işlediğim suç sana, alacağım öç sana, alnındaki yazıya da varım, içindeki sızıya da!" notunu yazarak sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Gülben Ergen Yeni Sevgilisi Burak Törer'e Rakı Masası Hazırladı

Gülben Ergen ise sevgilisinin yaptığı paylaşımına, "Güvendim, içimdeki sızıyı, alnımdaki yazıyı ellerimden, ellerine teslim ederken" notuyla karşılık vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen 23 Nisan Magazin Haberler

500

Yorumlar (39)

metin:

bu nasil bir kadin biriyle evleniyor umreye gidiyor oburuyle evlenip cilingir sofrasi kuruyor. Kendi kisiligi yok mu?

95
1
yanıtYanıtla
ENEZLİ:

Kasetin çıksın beyaz gömlek giy, masum gözük, zikirmatik ile dolaş, nikahsız takıl, hacca git. Türk milleti unutkandır! her şey olur.

64
0
yanıtYanıtla
kafamda deli sorular:

öncekiyle beraber de Umre''ye gitmişti. . Henüz kendini bulamamış. . .

45
0
yanıtYanıtla
ihtiyarlarin aski:

teror:icim titriyor dursana, isterdim bedenim sahlansin sana, gelirken viegra al bana. o zaman alnindaki yaziyida yerim, icindeki siziyida.

43
0
yanıtYanıtla
Gidene her yol bahane:

Gulben ergen bu adamlara ne yapior nasil oluyorda adamlar bunu bu kadar cok seviyor anlamiyorum midesizler

43
0
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KADIN:

ÖNCE KİYLE UMREYE GİTMİŞTİ. . BUNA DA RAKI İÇTİĞİ İÇİN RAKI SOFRASI. . . KADIN HER SEVGİLİYE GÖRE BUKALEMUN GİBİ RENK DEĞİŞTİRİYOR . . NE YAPSIN

38
0
yanıtYanıtla
gul,ten,sen,cen,ben:

bu tavuk hirsizi iki kadeh ictimi kendini kaybeder bende bakire numarasi yaptimmi is tamam cantada tavuk

36
0
yanıtYanıtla
gercek:

ahlak diye utanma diye birsey yok iyice ar damarlari patlamis insan cocuklarindan utanir be yarin birgün o cocuklar büyücecek. bu adamdada miyde diye birsey yok utanmadan resimlerini yayinliyorlar daha surda ne kadar gectiki Cevikle Ümreye gitmisti . . . rezillik

29
0
yanıtYanıtla
ADA:

ardamarı çatlamış lafı gülbene çok yakışıyor

29
0
yanıtYanıtla
Anneyim:

Tiksiniyorum...

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title