Haberler

İki Kişiyi Öldürüp 3 Kişiyi Yaralayan Firari Zanlı: Su Akar Yatağını Bulur, Buraya Kadarmış

Güncelleme:

Adana'da bir restoranda 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın aranan zanlısı, Muğla'da yakalanarak cezaevine gönderildi.Yakalandığı sırada polislere "Buraya kadarmış" diyen zanlı gazetecilere ise "Su akar yatağını bulur" dedi.

7 AY ÖNCEKİ KAVGADA 2 KİŞİ ÖLMÜŞ 3 KİŞİ YARALANMIŞTI

Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki restoranın ortakları Kemal D. ve Erkan Çoral (39) arasında 11 Eylül'de hisselerin devri konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kavga çıkmıştı. Silahlı kavgada, Murat Sultan (39) ile Orhan Koğa (35) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Erkan Çoral, Serkan K. ve Ömer Karabacak yaralanmıştı.

İki Kişiyi Öldürüp 3 Kişiyi Yaralayan Firari Zanlı: Buraya Kadarmış

ZANLILAR TUTUKLANIRKEN İŞLETMECİ KAÇMIŞTI

Zanlılardan olayda yaralanan ve tedavisi tamamlanan Serkan K. (35) ile diğer şüpheliler Seyit Y. (39), Çağlar G. (34) Gökhan A. (34), Erdinç S. (41) ve Ali E. (33) tutuklanmış, Ömer D. (34) ve Abdülmümin A. (47) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Olayın ardından kaçan mekanın ortağı ve işletmecisi şüpheli Kemal D'nin yakalanması için de çalışma başlatılmıştı.

BAŞKASININ KİMLİĞİYLE OTELDE KALDIĞI TESPİT EDİLDİ

Bir türlü yakalanamayan Kemal Daş'ın izini ise Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü buldu.

Organize polisi, zanlının Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahte kimlikte konakladığı otelde tatil yaptığını saptadı.

YAKALANAN ZANLI TUTUKLANDI

Bunun üzerine bir ekibi Bodrum'a gönderen organize polisi, Kemal Daş'ı takip etmeye başladı. Polis, Daş'ın otelden çıkıp bir balıkçıya gideceğini belirledi. İki polis Daş'ı takip ederken iki polis de müşteri kılığına girerek balıkçıya gitti. Daş'ın siparişi geldiği sırada polisler müdahalede bulundu. Daş'ın ilk tepkisinin "Buraya kadarmış" olduğu öğrenildi.

"SU AKAR YATAĞINI BULUR"

Daş, daha sonra Adana'ya getirildi. İşlemleri tamamlanan Daş, 2 kişiyi öldürmek ve 3 kişinin de yaralanmasına sebep olmak suçundan adliyeye gönderildi. Adliyeye gitmeden önce sağlık kontrolünden geçirilen Daş, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına "Su akar yatağını bulur" dedi. Daha sonra nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bodrum Seyhan Muğla 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (7)

adanaaaaa:

adanalı bu öküzler insan öldürmek kötü ebedi cehennem

10
1
yanıtYanıtla
tercüman:

diyorki; adanalı bu öküzler, insan öldürmek kötü (günah), ebediyen cehenneme giderler :)

yanıt1
yanıt2
VAN LI:

VAY BABO VAYY HERKES MAVYA MEMLEKTİNDE BARINAMAYIP BAŞKA YERLERE KAÇAN BABO OLUYORMUŞ. SOKAKTA YATAN AÇ SUSUZ İNSANA ADAM ÖLDĞRTÜP BABO OULYURLAR İDAM VERİN GİTSİN.

4
3
yanıtYanıtla
Zaza:

Teneke boş boş konuşma

yanıt1
yanıt1
adanaliyik:

Adana şehrimizi medya aşırı karaliyor sebebini anlamış değilim her şehirde suçlu var adana ki hep gündem olur

5
0
yanıtYanıtla
Zaza:

1 balık yerken yakalanmadik 2 zaten teslim olacaktı 3 bereber ters kelepçe taktılar ikimize sanki vatan haini yakalamislar muamelesi yaptılar ben onu bunu bilmem benim safim belli davasında haklı olanın adam olan herkesin yanındayım kemal das benim gözümde ADAM GIBI ADAMDIR BÖYLE BILINE SAYGILARIMLA ZAZA

2
2
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Zaza kimse belliki tanıyor ve seviyor ama adam altını çizerek te diyor davasında haklı olanın adam olanin yanındayım isimlerim bir önemi yok söylenecek bir şey yok bence hayırlısı olan neyse o olsun demek düşer bana

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title